Alla inlägg den 16 maj 2012

Av Sandra Sterner - 16 maj 2012 22:02

Sådär, ja det vore kanske läge att uppdatera litegrann på bloggen.


I måndags fick jag  ju ögonsalva ( på recept) för min allergi och visst det hjälpte ju förstås litegrann, men fick istället en biverkning och det var att mina ögonlock blev alldeles torra och lite av huden flagnade av. På kvällarna nu får jag lov att smörja in mig med yttligare en annan fet ögonkräm och det gör så att huden blir mjuk och normal igen.

Min renovering av sovrummet ligger för tillfället helt nere och man kan säga att det befinner sig i döläge och ligger helt och hållet på is. Det beror på att jag överhuvud taget inte alls kommer överens med den opålitliga målaren som skulle utföra jobbet. Målaren tror sig kunna utlova att komma både den ena dagen efter den andra och sedan dyka upp för att tala om att han och en kollega ska gå på lunch och först efter det att det gått flera timmar höra av sig och tro sig kunna få tillträde till min lägenhet.


-Nej skulle inte tro det, iallafall inte utav den  målaren.


Istället så har jag både igår och idag försökt få den ansvariga chefen på mitt hyresbolag, för att försöka bringa någon klarhet i det hela och försöka få honom ( om det går) att lägga ut det på någon annan målare eller ännu bättre om det går för bostadsbolaget att lägga ut det på någon annan entreprenad firma. Men tyvärr visade det sig inte vara bland det lättaste att få tag på honom.


I morgon är det ju helgdag och det beror ju på att det är "Kristi Flygare-dagen" men redan dagen. 

En guddomligt person var Jesus, och som bistod hjälpte många människor.



 


Jag för min del börjar nu längta mycket efter att känna den pirrande känslan att bli förälskad och kär igen...mmm! Drömmen vore ju att finna en stilig, snygg och omtänksam karl som gärna ska vara: Lång, muskelös, mörkt lite halvlångt hår och gärna lite skäggstubb...mmm, det vore rena rama drömkarln.


.






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards