Alla inlägg den 12 maj 2012

Av Sandra Sterner - 12 maj 2012 11:32

Igår strax efter klockan 8, så visade det sig att den eftersläntrande målaren äntligen dök upp. När jag frågade varför han inte hade kommit som utlovat i onsdags, så fick jag till svar att han ännu inte hunnit blivit klar med en annan lägenhet i området och han berättade vidare att han även idag skulle börja med en annan lägenehet i hustet mitt i mot. Då jag som alltid är upptagen med mina egna saker att fixa med på morgonen, så var det lika bra att sluta diskutera med målaren, om varför han tidigare i veckan hade lovat att komma redan i onsdags, så jag fortsatte med mina grejer och lät målaren sätta igång med sovrummet. Strax innan jag skulle gå till jobbet så kikade jag in i sovrummet för att se hur renoveringen av sovrummet fortlöpte och det visade sig att målaren redan hade hunnit med att ta bort gammal lös tapter och spacklat för både en massa hål och i samtliga tapetskarvar.



 

Just nu ser det inte specillt snyggt och fint ut i mitt sovrum, men som sagt arbetet är iallfall igång och någon gång under nästa vecka så sitter mina nya snygga tapeter uppsatta och om ni bara väntar ett tag så kommer jag att visa upp dom på bloggen.


Målaren talade om för mig att han inte kunde göra så värst mycket mera efter det att han hade spacklat klart och sean återstod det för spacklet att torka och det skulle ju förstås ta ett par timmar och om han hann ( för han skulle påbörja em ny renoveringen i en annan lägenhet i huset mitt i mot) så skulle han även hinna med att slipa bort pustet så det blir en jämn och fin yta innan det ska börjas målas både runt fönster, brevid elementet, dörrkarmar och i taket. När målaren är klar med detta, så återstår det bara för tapeterna att sätta upp och det kommer sannolikhet att bli så fint och fräscht i mitt sovrum.


Nästa vecka är det sagt till mig att golvläggaren ska påbörja arbetet med att byta ut mitt gamla, slitna parkettgolv. Och man får väl lov att hoppas på det iallafall att dom sätter igång till veckan, med att riva ut det gamla parkettgolvet, som är från det att huset byggdes ( typ i slutet av 60-talet) så man kan ju verkligen föreställa sig hur slitet och skabbigt det golvet ser ut. Nåväl nu blir det iallafall så att jag kommer att få ett alldeles nytt och snyggt parkettgolv inlagt i mitt vardagsrum.

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards