Alla inlägg den 2 februari 2013

Av Sandra Sterner - 2 februari 2013 16:29

Idag och fram tills i morgon är jag  barnledig och det kan mycket väl behövas ibland och få lite egentid till sig själv. Caroline har sedan en tid tillbaka tjatat och tjatat om att hon så väldigt gärna vill åka och hälsa på sina bröder Niclas och Tobias hemma hos Johan och Lizzy och nu är hon där hemma och härjar och röjer och ( det lär väl visa sig) om hon bjuder på en del utav sin trots och kör med sina bröder och Johan som hon gör mot mig. Kan ta exempelvis i morse och Caroline ropar ifrån sitt sovrum: Mamma, är inte frukosten klar snart.....? Jag är hungrig.

 

Jag låg och halv sussade i sängen och hade inte riktigt vaknat och vaknade till utav att Caroline ropade högt innefrån sitt sovrum.

 

- Herregud, Caroline du är 12-år och kan gå upp och göra din frukost själv.

 

Jag kunde  inte somna om och gick upp och hade hoppats iallafall att Caroline hade masat sig upp från sängen och ut i köket och höll på att göra ordning sin frukost. Men icke då hon befann sig fortfarande inne i sitt sovrum.

 

Jag ropade till Caroline från köket: Att om du ska ha någon frukost så får du lov att komma ut i köket och hämta den.

 

- Åhhh, orkar inte.

 

Caroline är nog det barnet utav mina sex ungar som är mest bortskämd och hon har ju förstås lärt sig att utnyttja den situationen och vet vilka hon kan köra mera med och det har jag bara mig själv att skylla på att det just har gått och blivit som det blivit med hennes sätt.

 

Likaså var det när Caroline inte kunde finna sina nya glitter munkjackor som hon har 2 utav en lila och en vit. Nu var det så att hon bara kunde finna den lila munkjackan i sin garderob och den vita som hon absolut inte kunde finna och så uttrycker hon sig på detta sätt:

 


- Mamma, har du inte sett till att tvätta mina kläder. Åååå och denna tröja hade jag tänkt hade på mig idag.

 

Jag visste att den tröjan inte låg i tvättkorgen och om den nu inte hade hängts upp i garderoben, så hade antagligen Caroline själv slängt ifrån sig den munkjackan på något annat ställe.

 

- Caroline, du får nu ta och ge dig. Om du nu inte kan finns din vita glitter tröja i din garderob så har du själv slängt den på något annat ställe i lägenheten eller så kanske den hänger den på någon utav krokarna i hallen.

 

Suck och stön hörde man från Caroline och sedan klampade hon ut i hallen och mycket riktigt så hängde hennes vita glitter munkjacka på en utav krokarna ute i hallen.

 

Jag hade ett ärende in till stan idag och passade även på att ta en liten shopping tur när jag ändå befann mig i närheten. Det blev bl.a dessa asläckra skor som ser ut som framifrån ser ut som ett par gympaskor, men fast dessa har en hög klack och på sidorna sitter det nitar och små glitter stenar.

 


 

Ikväll är det ju den första deltävlingen i Melodifestivalen, och kommer troligtvis att kolla, men tycker inför kvällens deltävling är lite "tummen ner" och det är ju inte speciellt många utav kvällen tävlande som man egetnligen inte vet vilka det är.

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards