Alla inlägg den 13 februari 2013

Av Sandra Sterner - 13 februari 2013 20:32


Igår hände följande!

 

Jag hade ett möte inplanerat redan på morgonen och hade lyckats ta mig upp tidigt i ottan för att göra mig i ordning. Såg till att väcka morgontrötta Caroline och som alltid fixade ordning frukosten till henne. Jag känner mig ofta stressade och jäktad på morgonen. Mötet skulle börja klockan 9.00 och tack vare att jag hade lyckats med konsten att ta mig upp tidigt så hade jag redan hunnit göra mig i färdig i god tid.

Caroline kom iväg till skolan och jag hann sätta på datorn några minuter innan det var dags för mig att åka iväg på mitt möte. När det var dags för mig att ge mig av hemifrån så greppade jag tag i min handväska och då jag oftast gör flera saker samtidigt så kollade jag inte, utan stoppade bara ner min hand i väskan, som mer eller mindre ser ut som en ända stor röra. Medans min hand for runt i väskan efter nycklarna så fick jag en konstig känsla som for igenom min kropp som en rysning från fötterna och längst ryggraden och upp till huvudet, och det konstiga var att min väska inte alls verkade vara i samma skvalpande röra som vanligt med allt detta som jag dagligen samlar på mig i väskan: Hårborste, smink, hårspänne, spegel, plånbok, nycklar och även en massa kvitton. Jovisst, det stämmer att jag då och då brukar rensa ut bland det som jag anser vara onödigt, men det tar typ bara några dagar innan det snart ser likadant ut igen.

 

Ja, väskan var alltså inte alls så som jag hade lämnat den dagen innan och jag bestämde mig för att kika ner i den. Döm av min förvåning och fasa när jag ser att det är Carolines väska som jag hade trott vara min.....! Men vart är då min väska....!?

 

Som tur är så har jag alltid mobilen bredvid mig och slängde mig på luren och ringde upp till Caroline, som svarade: Ja, mamma vad är det..?

 

- När du gick i morse, tänkte du inte på att kolla vilken väska du tog med dig...?

 

- Nää! Hurså...?

 

-  Caroline, det verkar nämligen vara så att du tog med dig fel väska. Din väska som ser exakt likadan ut som min ligger här hemma. Så du har antagligen tagit min väska.

 

Japp, det var precis det som hade hänt i morse. I all stress jäkt som uppstår på morgonen, så blev det så i all hast att Caroline av misstag fick med sig fel väska. Att jag hade ett inplanerat möte på morgonen kändes just då mindre viktigt, och det som prioriterades högt upp på listan var att vi bytte väskorna med varandra.

 

 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards