Alla inlägg den 10 februari 2013

Av Sandra Sterner - 10 februari 2013 20:53


Då så var det dags för helgen att ta slut och idag har varit en sådan dag då jag redan i förmiddags när jag vaknade bestämde mig för att sätta på mig träningskläderna och ge mig ut på en powerwalk. Tillbaka hemma blev det en dusch och sedan ombyte till myskläder och bara gå omkring här hemma och strosa runt och kolla in programmen på tv:n

 

Igår kväll var det ju den andra deltävlingen i Melodifestivalen, men har läst lite varstans att en del kallar det för "Mellon" och tänkte typ "Okej" ett nytt namn och då behöver man ju inte heller tänka på att skriva ut hela det långa ordet Melodifestivalen.Då så dags för mig att fortsätta på det som jag igår skrev på min blogg.

 

1. Anton Ewald, som framförde låten Begging. Jag kände inte till denna dansare som nu har gjort karriär som sångare i "Mellon" Denna artist var ju liksom förhandstippad som finalist av både medier och oddssättare. Men när svenska folket sagt sitt var debutanten framröstad till Andra chansen i Karlstad den 2 mars, och är i det närmaste bombsäker på att han i 2:a chansen kommer att knipa en utav dom 2 plasterna till finalen på Friends Arena i Solna. Jag blev alldeles mållös och tagen utav koreografin och dom dansstegen han tog igår på scenen. Alltså jag säger då bara det: Släng dig i väggen John Travolta!!  Däremot så tyckte jag att det verkade som att Anton sjung playback, men det verkade han inte gjort istället ska han under gårdagens framträdande ha tagit hjälp utav en körkille som stod gömd bakom kulisserna och sjung med i stora delar utav låten.

 

2. Felicia Olsson som framförde låten Make Me No1. Förknippade denna unga tjej ungefär som en: Rund och Glad tjej som nu fått chansen att gå från att sjunga i duschen och i vardagsrummet inför sin familj och nu inta en stor scen och sjunga i Melodifestivalen. Men håller fast vid det jag skrev igår och varken hennes sångröst eller melodi gick hem hos mig.

 

3. Joacim Cans som framförde låten Anneli. Javisst var den tuffa, hårda, kaxiga hårdrockskillen puts väck borta. Istället så tyckte jag att Joacim hade blivit stylat till att se ut som en "Dräng" eller från att se ut som dom i serien " Hemsöborna". Alltså så långt ifrån Hårdrock-stilen man kan komma. Jag personligen tycker att Joacim gör sig bättre som hårdrockare och det både vad det gäller musik och stylingen.  

 

4. Swedich House Wives som framför låten: On Top of the När denna trio bestående av Jenny, Hanna och Pernilla kom trippande ner för trappen så tänkte jag typ på : Tripp, Trapp, Trull, och det såg lite komiskt ut att både Hanna och Pernilla såg så små och korta ut bredvid långa Jenny. Men denna grymma schlager låt var ju riktigt bra. Det var ju lite synd att denna låt inte hamnade i någon utav dom andra deltävlingarna, då hade den kanske haft en större chans att få komma till finalen eller åtminstone 2:a chansen.

 

5. Erik Segerstedt och Tone Damli som framförde låten: Hello Goodbye. Jag skrev det långt igår innan "Mellon" skulle börja att detta skulle vara en underbar bra låt och mycket riktigt så var den ju också en riktig fin och gulligt bidrag och du har denna svensk/norska duo fått en 2:a chans i Kalmar den 2 mars.

 

6. Louise Hoffsten som framförde låten: Only the Dead Fish Follow the Stream. Alltså jag fattar absolut inte alls hur dom som lyssnar på Mellon röstar. Men en sak är iallafall säker och den är att det är tydligen så att vi alla som följer detta stora musik spektakel tävling, tycker och uppskattar så olika musik-smak och stilar. Jag själv dissar och gör tummen ner för låten: " Bara döda fiskar följer strömmen och tycker inte att den gjorde sig förtjänst att vara med i finalen.

 

7. Rikard Wolff som framförde låten: En förlorad sommar. Jag säger då bara det: Hjälp och blev i det närmast mörkrädd, när jag fick se denna mörka " Varg" inta scenen. Usch, och fy vilken urusel och trist låt.

 

8.Sean Banan som framförde låten: Copacabanana. Det blev ju exakt det som jag trodde och skrev igår och det var så att underbara och roliga Sean Banan tog sig direkt till final. Sean tillsammans med sina dansare bjöd på en sådan färggrann och glittrande uppvisning och när han avslutade sin Show med att låta sig hissas upp i luften och med änglavingarna på ryggen och klädd i någon form att jätteblöja och det går ju liksom inte att skratta åt honom när han hela tiden ser så glad och nöjd ut där han hänger i sin sele och sparkar som värsta sprattel-gubben.

 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards