Alla inlägg den 2 maj 2013

Av Sandra Sterner - 2 maj 2013 16:01

Just det är ju bara Torsdag, men vill bara vara lite uppmärksam på min blogg och påminna att det är ikväll som TV 4 sänder den sjätte livesändingen av Let´s´Dance.


Anledningen till att Let´s´Dance sänds ikväll är för att det är dags att kicka igång Ishockey VM som kommer att sändas i morgon ifrån Globen och visas på TV4.


I kväll gästas studion av sångaren Tommy Körberg, som kommer att framföra låten Anthem.


Kvällens tema är musikal och dessa återstående par dansar i  följande ordning:


1. Oscar och Maria B

Dans: Jive

Musik: Footloose - Footloose

 

2. Markoolio och Cecilia

Dans: Tango

Musik: Does your mother know – Mamma Mia

 

3. Sofia och Tobias B

Dans: Rumba

Musik: Don’t cry for me Argentina - Evita

 

4. Maria M och Kristjan

Dans: Quickstep

Musik: We go together - Grease

 

5. Erik och Sigrid

Dans: Jive

Musik: You can’t stop the beat - Hairspray

 

6. Anna och Tobias W

Dans: Quickstep

Musik: Aquarious – Hair

 

 

 

Av Sandra Sterner - 2 maj 2013 13:36

Jag bara älskar våren och framför allt sommaren. Våren är ju den årstiden, då alla växligheter får liv igen och upp ur rabatterna växer krokusar, tussilago  och snödroppar. När sommaren kommer blommar det på som allra bäst och syrener som är bland det finaste blommor jag vet och så luktar dom så gott. Köpte faktiskt ett litet syrenträd och satte på min baksida förra året och hoppas nu att man får se det blomma någon gång under juni månad.


Däremot något som jag skulle kunna vara Tacksam om jag kunde klara mig ifrån och det är även något som mina barn drabbas utav och det är pollenallergi.Jag har ännu inte riktigt känt av någon symtom på att den ännu skulle kunna vara några högre halter av pollen, men när väl den kommer då börjar det svida och klia och mina ögon blir röda. Näsan rinner och droppar som en otät kran och man går omkring och snörvlar och nyser.


Tog ett citat ifrån min dotter Nina, om vad hon tycker om denna årstid: Åh vad jag har längtat efter den här tiden på året! Snön försvinner, solen skiner, blommorna slår ut, gräset blir allt grönare och träden knoppar och allergin är igång. Hurra!! Näsdukar någon?

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards