Alla inlägg den 5 maj 2013

Av Sandra Sterner - 5 maj 2013 14:04

Det är ju inte alltid det finns så mycket sevärt på tv:n, men via nätet kan man ju alltid finna något och se.

Tänkte därför tipsa Er om 2 filmer som jag sett under helgen och det är dessa båda.


Så här kommer mina filmtips.

Orphan ( Thriller)

Orphan har faktiskt fått bra betyg, och faktum är att jag anser att Orphan är en riktig bra kanonfilm och den får maxpoäng utav mig. Det är en riktigt spännande psykologisk thriller med flera spännande moment, och en  rafflande intrig. Detta är en sådan bra film och den bygger upp både spänning och oväntade saker och denna film är bara att måste att ses.


Filmen handlar om en flicka vid namn Esther som är föräldralös och kommer i från Ryssland som tycks vara förföljd av olycka. Hon bor på ett barnhem och fostras utav nunnorna. Tidigare bodde hon hos en annan fosterfamilj som dog i en brand, som hon med nöd och näppe undkom. Men nu när familjen Coleman adopterat henne ser livet betydligt ljusare ut. Men bara kort efter det att Esther flyttat in hos sin nya familj börjar det hända saker och Esthers nya mamma börjar ana att det inte står rätt till med hennes adoptivdotter.



 



Klicka på bilden för att komma vidare till filmen


Över till nästa film som innehar titeln Mama och är en blandning av Skräck och Fantasy.


Usch, det var så att det att jag fick kalla kårar utefter ryggen och känslan att håret reste sig.

Ja, vi alla har ju inte samma smak vad det gäller filmer, men om man ser någon utav dessa båda filmer så blir man inte besviken. I alla fall inte om man ser den som jag skrev om först Orphan.

Filmen Mama handlar om: Systrarna Victoria och Lilly som försvann spårlöst för 5 år sedan från sin trygga förort. Sedan dess har deras farbror Lucas och hans flickvän Annabell tröstlöst sökt efter dem. Efter att paret hittat flickorna vid liv i en gammal stuga förbyts glädjen över upptäckten i en undran om flickorna verkligen är de enda gästerna som de har välkomnat in i sitt hem.






  

Klicka på bilden eller länken ovan så kommer ni till direkt till filmen som visas på Dreamfilm: OBS! Filmen startar 2 gånger CD 1 och CD 2.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards