Alla inlägg den 31 maj 2013

Av Sandra Sterner - 31 maj 2013 19:46

Nu var det färdig jobbat för denna vecka och nu är det blir nu till att starta helgen, och som det ser ut så kommer det att bli vacker väder och solsken...ååå, så jag mycket jag njuter och myser av sommaren och man får mera tillfällen ( när vädret tillåter det förstås) att vistas utomhus, man sätter bara på sig en tunn svalkande klänning eller kjol och top och sandaletter och för mig personligen så vistas jag helst mera utomhus än inomhus när det är sommar och  sol.


I fjol sommar så strödde jag på med ännu mera gräsfrön och min lilla gräsplätt som jag nu har på baksidan har tagit sig rätt så rejält och gräset som tidigare växte typ sådär fläckvis en grästuva lite varstans och så jordfläckar, men nu ser inte min gräsmatta ut så längre, utan nu är det betydligt mycket mera tätare.Likaså det lila syrenträdet som jag planerade förra sommaren har nu börjar blomma och är det något som jag tycker är både vackert att se på och dessutom så luktar det så gott om just syrener. När jag bodde i radhuset så hade jag på baksidan ordnat så att jag hade ett eget täppa där jag kunde så lite av varje och hade i landet hade jag sått både potatis, tomater, smultron/jordgubbsplantor lök och så rabarber.Det blev ju självklart för mig att jag skulle fortsätta med det när jag flyttade. Okej, att baksidan eller gräsplätten inte är lika stor, men det räcker ändå gott och väl till att ha ett eget litet land att plantera och så sina favorit grönsaker och bär. Nu har rabarberna börjat växa riktigt ordentligt och likaså ser man att det kommit blommor på smultron och jordgubbsplantorna, så visst kommer det att komma en del bär så småningom.


Det börjar nalkas födelsedagar och i övermorgon så fyller min stora kille Jimmy år. När jag pratade häromdagen med honom i telefon, så sa han: Att det känns inte längre speciellt roligt att fira sin födelsedag när man blir äldre.


- Jag kom på mig själv att tänka på att det är alltså inte bara jag som känner att: Varför ska man egentligen fira att man blir äldre.....?


Nu är det alltså bara inte jag som känner så längre, utan också så har ( vad jag vet) en utav mina ungar börjat känna så också. Men ville ändå passa på att fråga Jimmy om han inte ville att mamma, och lillasyster skulle komma ner till honom i Nynäshamn och jag kunde köpa med mig en tårta och dricka kaffe.

Mammas Jimpa limpa som även han gick under namnet som liten "mammas köttbulle" och det var för att Jimmy var så en sådan söt tjockis som liten och riktigt rund och go. Sådär av mammas köttbulle.


Nu kastar vi oss över fredagens stora tv-underhållning, som troligvis många utav er följt vecka-efter-vecka. Nu är det i alla fall dags för den stora finalen i Let`s Dance på TV4.


Precis som jag skrev för flera veckor sedan så förutspådde jag att det var Oscar och Maria samt Marko och Cecilia som skulle ta sig till finalen. Desto värre så har ju Marko haft en del otur då han under en general  repetition råkade ut för en ordenlig stukning av foten och fick uppsöka akuten. Därefter med bandage och kryckor lirka sig fram, men nu verkar det som foten är i det närmaste läkt.

 

Ikväll dansar Markolioo och Cecilia och Oscar och Mariade tre danser var - två danser som de redan tidigare dansat i programmet och en så kallad showdans där de får dansa fritt. Även dom tidigare deltagarna är tillbaka på dansgolvet ikväll - Jennifer Åkerman, Robban Andersson, Anette Norberg, Håkan Dahlby, Sofia Wistam, Anna Brolin, Erik Segerstedt och Maria Montazami - och kommer tillbaka för att dansa en svängom på finaldagen.

Kvällen danspar startar i denna ordning och detta är danserna:

 

Latindans


Markoolio och Cecilia


Dans: Paso Doble


Musik: Viva la vida – Darin-version




Oscar och Maria


Dans: Samba


Musik: Alejandro – Lady Gaga




Standarddans


Markoolio och Cecilia


Dans: Vals


Musik: Jag vill tacka livet – Arja Saijonmaa




Oscar och Maria


Dans: Quickstep


Musik: Maria - Blondie



Showdans


Markoolio och Cecilia


Musik: Euphoria – Loreen



Oscar och Maria


Musik: Moulin Rouge-medley – Moulin Rouge




Ja, för mig är det ingen snack om saken om vilken det är som dansar som sjutton, trots att han blott bara är 16 år gammal, men är bombsäker att det är pojkspolingen Oscar och Maria som vinner ikväll och Oscar är den som absolut är värld att vinna den vackra glasskon och äran för han är helt klart BÄST!   

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards