Alla inlägg den 9 maj 2013

Av Sandra Sterner - 9 maj 2013 20:02


Jag har redan en gång tidigare tipsat er om denna Super Thriller, men har ni inte redan sett den, så GÖR DET NU!!! Denna gång slipper ni ladda ner filmen, utan den går att se direkt bara att klicka på länken eller bilden nedan.




Det är ju inte alltid som tv utbudet och dess kanaler har så mycket att bjuda sina tittare på och vissa dagar är det knappast någonting alls att se. Så jag tänkte tipsa mina läsare om en sida som heter Swefilmer och denna sida har ett betydligt större utbud på filmerna som finns att välja mellan på den sidan och finns i alla kategorier och för alla åldrar och det bästa är att filmerna är helt Gratis att se.





 



Varsågoda och gör er redo för en riktig skrämmande Thriller direkt utan att behöva ladda ner den.


Av Sandra Sterner - 9 maj 2013 14:28

Oj då det har varit lite väl långt blogg uppehåll från mig denna gång. I vanliga fall brukar jag inte göra mera än 1-2 dagars break från skrivandet, men det har varit så att jag har haft eller snarare tagit på mig alldeles för mycket annat att göra. Så bloggandet har helt enkelt fått lov att vänta.


Jösses, det blir verkligen till att pussla och få till det för att få allting att klaffa och gå ihop under maj månad. Ja, alltså förutom att sköta jobbet, så är det under denna månad en massa olika möten som är inbokade i min agenda. I måndags hade jag 2 möten och det gjorde att jag inte skulle hinna med att jobba, så det blev till atta ut en semesterdag. Likaså har jag möten inplanerade både den 15:e och 17:e och ovanpå detta så ska jag under maj månad se till att få bilen besiktad.


Idag är det Kristi Himmelfärdsdag, men själv brukar jag kalla denna röda dag som infaller 40 dagar efter påsk för Kristi flygare dagen. Jag har idag ledigt och även i morgon och ligger just nu raklång ( utstäckt) i soffan, och laddar upp mina batterier inför allt det som ska hinnas med att göra under maj månad.


Det har väl knappast kunnat undgå någon att det nu på TV4 visas Ishockey VM. GÄSP och SUCK, det finns inget så uttråkande, trist och långtråkigt att se såsom Ishockey och fotboll. En massa andra tv-program får lov att maka och flytta eller helt enkelt uteblir dom enbart för att den förbaskade Hockeyn ska visas.

Förra veckan visades ju Let´s´Dance på torsdagen enbart för att Hockeyn skulle börja visas på fredagen. I morgon är Let´s Dance tillbaka på sin vanliga sändningstid. I morgon är det alltså dags för den sjunde livesändningen och temat är för kvällen är ( håll i hatten nu!! )rock'n'roll och vi kommer att få se dansparen mötas i ett rockigt maraton.


Dessa deltagare är kvar och tävlar i morgon:


1. Erik och Sigrid

Dans: Slowfox

Musik: Here comes the sun – Beatles

 

2. Markoolio och Cecilia

Dans: Cha cha cha

Musik: Be my baby – The Ronettses

 

3. Anna och Tobias

Dans: Rumba

Musik: Only the lonely – Roy Orbison

 

 

4. Maria och Kristjan

Dans: Rumba

Musik: Suspicious Mind – Elvis Presley

 

5. Oscar och Maria

Dans: Slowfox

Musik: California dramin - The Mamas & The Papas

 

AKT 5

Rockmaraton med samtliga danspar

 

 

 

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards