Alla inlägg den 25 maj 2013

Av Sandra Sterner - 25 maj 2013 18:09

Jag tycker det är lite lustigt ibland när man tänker vilka sorts namn en del förorter och även ställen som ligger inne i stan heter. Ta bara en tunnelbanestation som heter Blåsut ( och när får man andas in då)

Idag så åkte vi ner till Ösmo och där bor även Carolines pappa och på vägen ner dit idag i bilen så frågade jag Caroline om vi skulle överraska Carolines pappa med att plinga på hans dörr.


Det är så lugnt, stilla och rofyllt i Ösmo och det har väl att göra med att det är ett litet pytte samhälle, som ligger ute på vischan. Det är väl så att ute på landsbygden så händer det inte så värst mycket och om man söker stillsamhet och lugn och ro och gillar att ha naturen när inpå sig då ska man besöka Ösmo. Att vi åkte ner dit idag har att göra med att idag och även i morgon så är det Ösmo dagarna och det är med andra ord i det lilla centrumet fullt ÖS!   

Jag parkerade bilen i närheten av där Carolines pappa bor och sa till Caroline att gå upp och plinga pappas dörr och se om han är hemma. Jag väntade nere vid porten och hörde hur en dörr öppnades och hörde sedan Jonnys röst: Caroline, nämen vad gör du här? Kom så får pappa ge dig en kram. Ja, dom där två tillsammans far och dotter, det är ju som det är mellan relationen mellan Caroline och hennes pappa, men likt förbaskat så är ju Jonny ändå hennes pappa. Jonny, ville mer än gärna hänga med oss runt på Ösmo dagen och vi kollade runt dom alla olika torghandlarna som sålde alla olika möjliga saker och så fanns det till Carolines stora glädje en åkattraktion som hon mer än gärna ville åka.


 


 

   



 


 


 

Hmm, som om inte mer än 6 timmar på Gröna Lund förra helgen hade fått henne att få nog och bli mättat. Nej, då det var bara för tillfället, nu ville hon gladligen sätta sig i en snurrig sak igen. Likaså upprepades också proceduren med att hon ville vinna ytterligare en gosedjur och det blev till för henne att kasta ner burkar med hjälp av 3 bollar och hon vann en rosa hund som var 2:a pris.

Vi skulle vidare till Nynäshamn och möta upp Henrik, som denna helg skulle mysa och rå om sin lillasyster fram tills i morgon.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards