Alla inlägg under maj 2014

Av Sandra Sterner - 4 maj 2014 22:57

Då var helgen slut för denna gång och som alltid går helgerna alldeles för fort över. I morgon är man återigen tillbaka i vardagen. I alla fall så har man haft ledigt i 2 dagar och fått lite gjort hemma. Nu är det sen söndag kväll och har precis kollat klart på det amerikanska reality serien Bachlorette, som handlar och denna gång handlar det om en singel tjej vid namn: Desiree, som letar efter den stora kärleken och dejtar en massa olika singel killar. Som under programmet gång antagligen får en ros eller så blir som dissade och direkt hemskickade av henne.


Caroline var tidigare idag hembjuden till en utav sina klasskamrater som tidigare under veckan hade fyllt 15 år. Ja, det är inte så värst länge kvar tills Caroline själv fyller 15 år, men först blir hon ju 14 år den 3:e oktober. I alla fall Kim som han heter som Caroline var hembjuden till har ju nu fyllt 15 år vilket innebär att man är redo för moppe. Det hade Kim också ( enligt Caroline) önskat sig att få i födelsedags present av sina "päron" som föräldrar  nu för tiden kallas av sina barn. Det visade sig också att just en egen moped hade han fått av sina päron. Däremot av Caroline fick han nöja sig med att få ett presentkort på Game.

Ja, under tiden Caroline var på födelsedagsfest passade jag på att tvätta och min tvättkorg hade verkligen svämmad över sedan flera dagar och trots att jag körde 4 proppade maskiner så hann jag inte bli kvar med all tvätt, utan lite fick lov att vänta tills nästa gång. Därefter blev det till att åka och storhandla, men numera handlar jag inte längre på Coop Forum, utan numera storhandlar jag på City Cross.

 

Av Sandra Sterner - 1 maj 2014 19:07

I morse när jag vaknade och tittade ut så märkte jag att det var riktigt regn och rusk väder ute och inte förväntar man sig att det ska vara snöblandat regn den 1:a maj. Hmm, alltså var inte den 1:a april för en månad sen och det är just under den månaden som man kan förvänta sig att det från den ena dagen till den andra kan vara snö, nästa dag står regnet som spön i backen och dagen efter kan det vara strålande sol.

Jag kan lugnt påstå att det inte kändes så speciellt lockande att ge sig ut när det både verkade blåsa och var snöblandat regn. Jag tassade tillbaka in i sängen och kröp tillbaka under täcket, men kunde inte somna om, utan satte igång datorn. Läste på facebook att min bror Micke hade skrivit på sin sida: Snö...fy fan!

Jag tänkte bara: Åh, nej...och kan det vara sant att det är i maj är snö, men skriver min bror det så är det väl det. Läste sedan vidare om vädret på nätet och visst det stämde att det under natten hade kommit lite snö varstans i landet.


- Åh, nej inte mera snö nu! Igår var det ju Valborg och det firar man ju med att tända brasor runt om i landet och man sjunger och välkomnar in våren och sommaren. Och inte tror väl någon att dagen efter ska det börja snöa.


- Brrr och hutter det räcker gott och väl med kyla, snö och storm för ett tag framöver. Image and video hosting by TinyPic Nu vill väl alla ( och det blir man ju gladare över också) se och känna av solens strålar från en klarblå himmel, som värmer och tinar upp alla frusna själar på jorden. Jag bad en stilla bön att vädret skulle bli bättre och att det åtminstående kunde sluta vara snöblandat regn och halv storm. Jag låg kvar en stund i sängen och lyssnade hur det blåste och smattrade utanför på fönsterblecket och tänkte vilket ruggigt väder det är ute idag och måtte det innan eftermiddagen ha blivit lite bättre. Dagen gick och alltefter som tiden gick så blev vädret bättre. :) Det slutade snöblandande regnet slutade och solen började leta sig fram bakom dom grå molnen.

Jag blev genast på bättre humör och kände att det ändå till slut kunde bli en vacker och fin 1:a maj nere i Nynäshamn.


  

Jag hemma i soffan några timmar innan det var dags att åka ner till Nynäshamn

 

Jag mötte upp Jimmy och Henrik utanför samma restaurang som vi åt på förra året då vi firade Valborg i Nynäshamn. Det är en liten charmigt ställe vid namn: La playa. Mina barn beställde pizza och kände att meny med grillspett lockade allra mest och Gud, så gott och smarrigt det var och mätta och belåtna blev vi alla.



 

 Jimmy och Henrik i vänten på maten 

 

 


Dags att hugga in på maten


 Caroline älskar pizza


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards