Alla inlägg den 2 mars 2015

Av Sandra Sterner - 2 mars 2015 21:35

Ja, min stora tjej Nina som bor i Västerås är verkligen en tjej som gillar både tatueringar och även så piercingar.  Så vite jag vet så har Nina en stor tatuering på ryggen och sen är det några stjärntatueringar i nacken, och sedan på en utav sina stora idoler som är Elvis namn tatuerat och så till sist bokstaven J som jag antagligen står för Ninas pappa Johan eller om det är för hennes make Janne.


Det är med att utsmycka kroppen i form att piercingar är ju förstås en smaksak och kan vara snyggt och passa en del. Redan som liten fick Nina precis som sin lillasyster Caroline ta hål i sina öron efter mycket tjat och gnat. Därefter var det låg det lugnt ett par år sisådär att Nina vid något tillfälle tror jag frågade om jag tyckte det skulle vara snyggt om hon tog hål i näsan.


  

Min     älskade vackra dotter Nina


Jag tror jag svarade henne. Nina räcker det inte med dom 2 hålen du redan har i nästan och andas med. Behöver du verkligen ett 3:e hål..?' - Ja, vi skrattade båda två åt det, men det gick några år efter det snacket och det blev inget "3:e hål" i näsan. När Nina sedan flyttade hemifrån och till Västerås så blev det båda tatueringar och piercingar. Det har gått och blivit några fler hål i öronen, hål i tungan ( aj aj det måste ha gjort ont) hål i näsan, och nu idag en piercing ovanför läppen.

Av Sandra Sterner - 2 mars 2015 18:58

Det har gått och blivit ny månad och skulle vilja börja påstå att det lite smått börjar kännas som vår i luften. Det är bara att se vad som har kommit upp ute på min lilla baksida.


 

 


 

Titta så söta fina vita snödroppar och kan tänka mig att inom kort så blommar snart även tussilago, vitsippor, blåsippor, och krokusar.



Idag kände jag för att ta bilen och åka ner till mina "gamla kvarter" och ni vet säkert vart det är för ställe jag menar. - Åh, det är så skönt, lugnt och stilla nere i vackra Nynäshamn, och jag känner mig så hemma när jag är där nere och vill knappt sätta mig i bilen för att åka tillbaka.Var där nere idag i flera timmar och promenerade och nästan som alltid omkring den här årstiden så skiner och lyser och värmer solen.

Det mesta är sig likt i Nynäshamn och mycket känns igen, men så det har ju även byggts lite mera bostäder, och så har det tillkommit en nytt litet inne centrum som heter Sjötelegrafen. Det är inte så värst stort, men några fåtal butiker ryms därinne såsom Dollarstone, Jysk bäddlager, Restauranger, Apotek, Frisör och nu även snart ska ICA Maxi slå upp sina dörrar där nere.


Jag letar förstås fortfarande efter en markplanslägenhet i den kommunen, men ack och ve det verkar vara i princip omöjligt att finna någon som vill byta.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards