Alla inlägg den 18 mars 2015

Av Sandra Sterner - 18 mars 2015 17:15

Ett    stort Grattis till min son Niclas som idag fyller 21 år och ett fyrfaldigt leve och ett hipp hipp hurra på din födelsedag.


 


 

En riktig super duktig kille är Niclas som i höstas tror det var september eller oktober Niclas började trafikskolan och pluggade stenhårt och tog körlektioner och sedan skrev i slutet av januari och klarade både teorin och uppkörningen på en och samma vecka. Och det är ju så att när man väl fått sitt körkort så vill man ju också har en bil och det tog inte lång tid innan Niclas köpt sig en begagnat bil.

Då det är vardag idag och vi alla jobbar så blir det svårt att fira Niclas just denna dag. I stället brukar det vara så att vi skjuter fram det till helgen som kommer och vi får se om Niclas kan komma eller snarare köra över hem till mig så vi här hemma får gratulera och fira Niclas.

Nu när ens barn börjar bli så här stora Nina 27 år Jimmy som blir under detta år 25 år Henrik som blir 24 och Tobias blir 20 och Caroline blir 15 år. Herregud, alltså jag skojade med en kollega på jobbet häromdagen och sa: Alltså ens barn börjar nu bli så stora att det snart känns som dom kommer ikapp mig. :) Det går ju förstås inte, men när ens barn börjar närma sig ( om 3 år) 30 år då börjar man faktiskt känna sig gammal. Men en sak som jag vill påminna er alla om!! Det är att åldern är egentligen bara en eller snarare två siffror och man är inte äldre än man gör sig eller känner sig...tänk på det och bevara ert inre/yttre ungdom och undvik stark solsken, för det om något förstör huden och får den att åldras, utan se till att  smörja in er med solskyddfaktor. Glöm inte heller att bevara ert och barnsinne och lekt, spela spel, gå och simma eller hitta på aktiveteter med era barn, och en lagom portion med humor och ett glatt leende på läpparna, man ska bemöta sina medmänniskor så som man själv önskar bli bemött.  


 



 


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards