Alla inlägg den 13 mars 2015

Av Sandra Sterner - 13 mars 2015 19:07

Så äntligen blev det då fredag igen, men idag är det ju inte vilken fredag som helst, utan fredag den 13:e. Förra månaden i februari så var det också fredag den 13:e och det sägs ju att just denna dag ska vara en otursdag.


- Äsch, jag vet inte om jag tror oturdagar inträffar enbart för att det råkar vara ett visst "otursnummer" i almanackan. Och hur kommer det sig egentligen att just fredag den 13:e har gått och blivit ett otursdag..? Ja, för min del så började min morgon att jag var tröttare än vanligt och när jag skulle kliva upp ur sängen så knackade till längst ner mot svanskotan och gick som en krokig gammal gumma ut till badrummet, och se om det skulle lindra ryggontet med en varm dusch. Det lindrade lite, men när jag försökte sträcka och räta upp ryggen så gjorde det ont. - Aja, det blev till att ta ett glas med 1 ½ Treo för att därefter ge sig iväg till garaget.


- Jaha, ja jag min optimist som hade trott att det höll på bli vår och att vi i alla fall skulle få slippa se något frost förrän till slutet på året. I morse visade det sig att det under natten hade varit minusgrader och det var frost ute. Brrr och hutter och näsan min hann frysa sig röd innan jag kom fram till bilen. Väl framme vid garaget så fick jag inte in nyckeln i låset då det hade frusit, och någon låsspray hade jag inte i handväskan. - Fan, också, det blev till att använda sig av tändaren, som jag brukar ha i handväskan och efter att ha försökt ett tag så fick jag upp garageporten. Ni ska inte tro att det tar slut efter detta....!!!!

Nej, då när jag väl sedan har kört ut bilen och ska stänga garage porten så lossnar det söta lilla röda hjärtat, som sitter fast på en nyckelring som jag fick av Caroline på Alla hjärtans dag. - Åh, nej inte detta också och hur mycket mera ska hända på loppet av mindre än 1 timme. Alltså jag visste inte ens om jag skulle våga åka och jobba idag, men plockade upp det söta lilla röda hjärtat som det står: Älskar dig mamma och åkte iväg och jobbade. Tack och lov så hände inga större incidenter på jobbet, utan det dagen flöt på i vanligt tempo med mina underbara och trevliga kollegor.


Tillbaka hemma igen så upptäckte jag en fruktansvärd odör innanför dörren och trodde först att avloppet på toaletten gått sönder och att den nu stod och läckte. Det stank skit....och sprang med skorna ut i vardagsrummet för min första tanke var att öppna altandörren för att vädra. Men ute i vardagsrummet stank det ännu värre. Och i min framfart till altandörren så tvärnitade jag i mina högklackade bredvid min svarta skinnsoffa och ser till min förskräckelse att katten Simba tydligen gjort sina behov på den röda pläden som ligger i skinnsoffan. Det visade sig att Simba hade blivit kvar inne i morse när Caroline gick till skolan och jag åkte iväg till jobbet. Dörren in till badrummet där han har sin låda hade av misstag stängts igen.  Det sägs ju att Nöden inte har någon lag...och Simba lilla pojken kunde ju inte komma in på sin toalett så han valde att skita på den röda filten i skinnsoffan, så det vara bara att sätta igång och skura rent och tvätta.


I kväll är det återigen dags för det stora tv-underhållningen på TV 4. Det har gått och blivit dags för det 3:e programmet utav Let´s Dance. Förra fredagen fick ju gulliga Rebecca Stella Simonsson som fick lämna programmet. Jag för min del tyckte hon förra fredagen dansade en suverän Quickstep och om det vore någon som skulle få stanna kvar i detta dans program så vore det verkligen Rebecca Stella Simonsson. Däremot denna Jenny Strömstedt hon verkar tro att denna danstävling är en ända stor lek och verkar inte heller ta danstävlingen på allvar. Det detta Jenny hittills presenterat i Lets Dance är faktiskt ingenting, utan snarare så tycker jag att det ser ut som hon springer omkring på dansgolvet och nu sist så ställde hon sig på händerna.


Denna Jenny verkar tro Lets Dance har gått och blivit Lets Gymnastics....?? Eller så ville hon kanske bara visa upp sina långa ben och extremt stora fötter. Om det vore någon som genast borde lämna detta dans program så skulle jag mer än gärna se till att denna Jenny röstades bort.   


Jag för min del tycker fortfarande dom som hittills presenterat allra bäst i Lets dance är Marie Serneholt och Alex. Min magkänsla säger mig att någon utav dom kommer att vinna....vi lär väl få se om det stämmer om några veckor.

I kvällens Lets Dance program tävlar och dansar dessa:

 

SIMON SKÖLD och hans danspartner Maria Zimmerman

Dans: Tango

Låt: The nights - AVICII

 

JONAS BJÖRKMAN och hans danspartner  Veera Kinnunen.

Dans: Jive

Låt: Tell her about it - Billy Joel

 

MARIE SERNEHOLT och hennes danspartner Kristjan Lootus.

Dans: Rumba

Låt: Girl on fire - Alicia Keys

 

 

ALEX HERMANSSON och hans danspartner Jeanette Carlsson

Dans: Jive

Låt: Girlfriend - Avril Lavigne

 

 

NANNE GRÖNVALL och hennes dansparter Tobias Wallin

Dans: Rumba

Låt: Tusen bitar - Björn Afzelius

 

 

INGEMAR STENMARK och hans dansparter Cecilia Ehrling

Dans: Tango

Låt: Geronimo - Sheppard

 

 

JONAS HALLBERG och hans dansparter Malin Watson.

Dans: Rumba

Låt: Thinking out loud - Ed Sheeran

 

 

JENNY STRÖMSTEDT och hennes danspartner Stefano Oradei

Dans: Tango

Låt: Hela huset - Veronica Maggio Feat. Håkan Hellström

 

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards