Alla inlägg den 4 mars 2015

Av Sandra Sterner - 4 mars 2015 17:14

Jag fick mig ett gott skratt igår när jag loggade in på min facebook och såg att gruppen: Du vet att du är från Nynäsnamn hade lagt upp en rolig bild på en gammal telefon mitt ute på Ringvägen. Då jag ändå nu är hemma och inte hade något att göra så satte jag mig i bilen och åkte ner till Nynäshamn idag...igen. Alltså som jag nämnt tidigare så är det så himla lugnt och stilla där nere och det verkar som folket som bor där nere är mycket mera gladare och likaså vädret är för det mesta lika vackert och solen lyser för det mesta där nere. I alla fall då jag bott i Nynäshamn så hittar jag ju där som i min egen ficka och när jag igår hade sett den där bilden på en gammal telefon ute på ringvägen-runt som många just kallar denna väg för, men det egentliga namnet på denna väg är Strandvägen och den vägen delar exakt samma fina tjusiga namn på gatan som ligger på flotta Östermalm. Fast jag tycker nog att utsikten från Strandvägen nere i Nynäshamn är finare än den utsikten som är från Strandvägen på Östermalm.


  

Se så vackert det är från utsikten.


Det sägs ju att en bild kan säga mera en tusen ord. Ja, för det mesta kanske detta stämmer, men dock inte igår för mig. Jag ville med mina egna ögon verkligen se detta. Jag tänkte först att det kanske var så att någon fått sig den iden att ge sig ut på skämt och tagit med sig en gammal telefon hemifrån och satte upp den och fotat en bild och sedan tagit tillbaka den gamla telefonen till något museum. För det finns väl ändå inga som använder sig av telefoner med ringskiva med lång svans....fniss.  

 

 

Jodå, det visade sig visst vara någon skämtsam person nere i Nynäs ( antar jag) folket är så där nere ärså tro mig!! Varför skulle jag annars inte vilja vara där nere flera gånger i veckan. - Herregud, alltså att komma på en sådan här ide att snickra fast en liten hylla och sedan ställa dig en gammal vit telefon med ringskiva och svans = lång sladd.    Jag kunde förstås inte låta bli att föreviga detta med en bild och genast slog mig tanken som en blixt från en klar himmel började jag sjunga:


 


 

Tyst och död är telefon Står där nästan som ett hån Inte ringer du och säger älskling nu som du gjorde Allting är så tyst mot förr Ingen knackar på min dörr Det som lockat mig frestar inte, nej, som det borde Inget roar mig just nu Ingen annan bara du Ring ring, bara du slog en signal Ring ring, tystnaden är så total Ring ring, skingra den oron som mal Om jag fick en signal, tog jag ett språng Hjärtat gjorde en volt, ding-dong bing-bong Om du ring--ring--ringde en endaste gång Om du ring--ring--ringde en endaste gång Att en telefon kan va' Lika tyst varenda dag Om det vore så, det var nåt fel ändå, men dessvärre Om den bara sa ett knyst Om den inte blott var tyst Om jag fick nån lön för nån enda bön av vår Herre Inget roar mig just nu Ingen annan bara du Ring ring, bara du slog en signal Ring ring, tystnaden är så total Ring ring, skingra den oron som mal Om jag fick en signal, tog jag ett språng Hjärtat gjorde en volt, ding-dong bing-bong Om du ring--ring--ringde en endaste gång Om du ring--ring--ringde en endaste gång.


Denna låt är ju en riktig superhit och här har ni orginal låten.

 
 
 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards