Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Sandra Sterner - 8 mars 2015 11:48


I fredags var det dags att se det underhållande tv-programmet Let´s Dance och det är ett program jag inte brukar missa. Jag läste någonstans att SVT var dom som först fick förfrågan och chansen att börja visa Let´s Dance, men deras producenter trodde dock inte på den sortens tv-underhållning och tackade därför Nej! Vilket stort misstag SVT gjorde som tackade Nej till att visa programmet Let´s Dance. Istället så har ju SVT Melodifestivalen, och denna vidrigt hemska Filippa Bark, som hånar och kränker deltagarna. Till er som tycker hon är rolig och skrattar åt hennes vidrigheter. Tänk på att det även är barn som tittar på Melodifestivalen och barn tar åt sig och lär sig av vuxna och tror kanske att man kan säga sådana saker till både andra barn och vuxna.


Jag för min del väljer att bojkotta detta urusla tv-program, som jag nu tycker årets Melodifestival har gått och blivit. Det är dock inte enbart jag som tycker denna Melodifestival har spårat ut helt och hållet, utan jag delar det med många andra tv-tittar också! Som dessvärre fortfarande väljer att se på detta program. Tidningen Aftonbladet skrev: Tittarstorm!!  Tittarnas dom var stenhård. Trots panikändringarna fick SVT svidande kritik för mellanakterna i Melodifestivalen. Även välkända personer hade gett ordentlig kritik till detta program: Finalklara Måns Zelmerlöv skrev:”Idétorka på Melodifestivalsredaktionen?”, och likaså Jonas Gardellvar skoningslös i sin kritik: Jag HATAR det här entimmes-medleyt från helvetet”, skrev han och fortsatte: Hjälp! Det här är inte ett tv-program. Det är en 90-minuters kisspaus.

Ja, där ser ni det är flera än mig som avskyr detta program. Det skulle kanske bli så mycket bättre om SVT kunde lämna över Melodifestivalen till TV4 till nästa år. För såhär uruselt har det väl aldrig SVT varit tidigare....?


Tack och lov så valde ju inte TV 4 att tacka Nej till erbjudanet att visa Let´s Dance och det har ju gått och blivit en stor succe och upp emot 2 miljoner tv-tittare. Det är en salig blandning av deltagare i den 10:e säsongen, med kända och för mig helt okända deltagare. Om jag skulle få ge min bedömning av årets deltagare så skulle jag vilja lägga in dom i olika kategorier. Jag står fortfarande kvar vid det som jag skrivit tidigare i bloggen och dom som hittills dansar allra bäst är ju utan tvekan Marie Serneholt och Kristjan Lootus. Jag hade inte den blekaste aning vilken den där Alex var innan Let´s Dance började, men skit i samma pojken visar ju upp både en otrolig charm och att dansa kan han verkligen göra. Tror säkert att han kan bli en utav dom 2-3 bästa i den här omgången. Jag tycker att helt fel deltagare åkte ut i fredags. Denna mycket begåvade och gulliga Rebecca Stella Simonsson som tillsammans med sin dansparter Alexander Svanberg framförde en Quickstep. Jag tyckte det dansnumret var jättefint och hon borde fått stanna kvar i tävlingen.


Däremot den där Jenny Strömstedt, hon kan verkligen inte dansa.    Fy, sjutton så dålig hon är på att dansa. Under all kritik, usch bevare mig väl var det att se när denna stora långa kvinna, med sina jättestora fötter och hennes smile får mig att undra om hennes tandläkarens gjort tandavgjutningen från en häst ??  Det skulle visst föreställa en Jive hon och hennes danspartner skulle dansa, men snarare påminde det om ett gympapass som hon framförde med sitt flamsade och spexade runt, och avslutade det hela med att ställa sig på händerna. Om det nu vore någon som skulle ha röstas ut så vorde det denna Jenny för hon kan verkligen inte dansa!! Men då hon jobbar för TV4 så lär hon väl bli kvar ett tag till i tävlingen, men tycker denna kvinna istället borde ägna sig åt TV4 Nyhethetsmorgon.


.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards