Alla inlägg den 5 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 5 augusti 2015 19:35

Jag undrar är det bara jag som tycker veckorna bara rullar på fortare och fortare ju äldre man blir...?? Nyss tyckte jag det var helg och idag så har det redan g ått och blivit onsdag = lillördag. - Tjoho, vi har kommit halvvägs på veckan och nu återstår det bara 2 dagar kvar att jobba innan det är dags att göra helg igen. Denna helg blir det inte när till Nynäs ( tror jag) det är nämligen så att en granne till mig fyller jämt och hade bjudit över oss här hemma till honom. Jag gav diffust svar och sa att eventuellt att vi dyker upp. Vi får se helt enkelt hur vi känner för det, när helgen kommer.


Nu tänkte jag skriva om en sak Caroline sa till mig igår när jag kom hem från jobbet. Likt många andra ungdomar så har Caroline facebook och likaså Instagram ( men det lär jag aldrig skaffa) Det räcker så gott och väl med min facebook och mina båda bloggar. I alla fall så hade Caroline läst att hennes pappa Jonny hade ett nytt förhållande. Och detta ville min gullunge upplysa mig om. Jag bara sa: Jaha, så kul för honom då!   


- Mamma, vet du om jag kan få träffa pappa och hans nya tjej.


- Ja, det kan du väl göra. Fråga din pappa om det...?


- Men mamma kan inte du fråga han om det....?


- Nej, det är upp till dig Caroline att fråga din far om han vill träffa dig.


Sedan kom nästa fråga! Och Caroline är lite utav en spelevink. Och när hon ibland resonerar så blandar hon skämt med allvar och det blir en ända stor röra med ironi och sarkasm.


- Förresten mamma vet du om pappa kommer skaffa barn med sin nya tjej..?


- Nej, såklart jag inte vet det, och hur ska jag kunna vet det...?


- Om dom nu gör det. Vad blir jag då...?


- Storasyster, fast på din pappas sida. Din halvsyster eller halvbror.


Därefter kom det ett gallskrik rakt ut från Caroline: NEJ!! Jag vill inte bli storasyster. Jag vill vara minst!!

Och vad svarar man på den frågan som mamma till en tonårsdotter som växlar mellan att emellanåt uppföra sig och trotsa som ett småbarn för att stunden senare ( när hon känner för det vill säga) vara och uppföra sig som en tonåring.


I morgon blir det till för Caroline tillsammans med sin ungdomsgård och ledare att åka på en minikryssning till Åland. Det är någonting hon verkligen ser fram emot och denna gång blir det utan hennes mamma, men tillsammans med andra ungdomar och ledare. Det blir nu Carolåine 2:a resa på bara några veckor.


På tal om resor och kryssningar så måste jag nu medge att jag är en aning besviken över Kanal 5 för att dom valt att sända repriser från år 2012 av Färjan. Alltså på självaste allvar har dom så lite bland sitt utbud bland sina tidigare inspelade program att dom väljer att  köra en repris av detta tv-program. Jag skrev för bara några inlägg sedan detta: Jag skrev på ett kontakt med ett produktionsbolag att medverka från början var det tänkt att det skulle bli 3 program att Färjan, men då jag hade ett annat uppdrag i ett annat tv-program med TV 3 så "krockade" det med tv-programmet Färjan. Det blev då bestämt att jag skulle medverka i det första premiär programmet och så göra själva avslutningsprogrammet. Jag vill poängtera och upplysa Er att det ni nu sågs utspela sig i dessa 2 program, stämmer inte med verkligenheten, utan allting ni ser är väl förberett och uppgjort i förväg. Tv-programmet spelas in efter viss manus och massa regi och en massa omtagningar. Ett  tv-program som sänds i knappt 1 timme tog 2 dagar per/ avsnitt att spela in. Och ovanpå detta så var dom även hemma hos mig och spelade in hemma-hos-reportage. Just detta skrev jag om i min blogg när detta skedde och det finns att läsa bakåt år 2012 i min blogg.

Nej, vet ni vad nu lämnar jag detta tv-program bakom mig, och blickar framåt mot framtiden och dess nya möjligheter att nå och komma fram till sina mål man nu önskar och ber om att få uppfyllda. Vilka dessa blir får ni se och ta del av i min blogg. Så tills vidare på återseende och ta väl vara på er och era medmänniskor.  

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards