Alla inlägg den 15 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 15 augusti 2015 17:41

Igår morse så var det premiär för mig att prova den nya mirakelkrämen Peter Thomas Roth, som  det snackats så mycket om runt om i media. Det är förstås väldigt viktigt att se till att ansiktet innan är väl rengjort innan man börjar med appliceringen. Innan användningen av mirakelkrämen Peter Thomas Roth se till att skaka flaskan väl och sedan använder man sig utav en lite borste typ en sådan man har när man lägger på puder eller rouge ( vilket jag aldrig någonsin använt mig av) Jag började med att trycka ut lite utav mirakelkrämen på borsten och smörj på där jag tyckte det behövdes. Då det var allra första gången som jag fick chansen och pröva denna mirakelkräm så visste jag förstås inte hur jag skulle tycka om det för en jag testade. Själva krämen i sig är helt luktfri och det tycker jag är helt suveränt. För usch, tvi vale för ansiktkrämer så är starkt parfymerade. Jag gjorde det som det stod på anvisningarna och smörjde in ansiktet där jag tyckte det behövdes, och väntade på att det skulle hända och ske någonting. Det gick några minuter och efter bara 3 minuter så började det strama och det kändes verkligen att huden började dras åt. - Jösses, det va fan som tusan!! Från början var jag faktiskt lite skeptisk och trodde förstås inte riktigt till 100% att denna mirakelkräm verkligen kunde åtstadkomma så otroligt mycket. Jag väntade ytterligare några minuter och när det gått 7-8 minuter så hade ansiktskrämen nått sitt maxresultat och man kunde verkligen känna att krämen gjorde underverk på bara några minuter. Jag fick känslan "aha" och på bara några få minuter så hade jag själv tack vare Peter Thomas Roth ansiktkräm gjort en ansiktslyftning på mig själv.



 

 


Jag bara älskar denna kräm och vill att ni  prövar och testar denna universal och mirakelkräm. Ni kommer absolut inte ångra Er.   

 

Igår var det ju fredag och just denna dag så slutar vi alltid tidigare. Vädret bjöd på strålande solsken och himlen var i det närmaste helt blå. Jag kände verkligen inte bara för att åka hem och sätta mig i lägenheten. Caroline var inte heller hemma, utan hängde tillsammans med sina kompisar på ungdomsgården. Jag tog bilen och åkte ner till mitt vanliga ställe, där jag verkligen känner mig "hemma" och det är som ni säkert redan vet Nynäshamn. Även om jag är där ofta, så är det ett visst ställe som jag besöker lika ofta och det är den vackra rosa kyrkan som ligger högt uppe på ett berg.



 

Igår blev det ett besök i kyrkan.   


 

 


Jag tog upp plånboken och lade lite pengar i kollekten. Jag köpte även ett varsitt ljus och tände båda dessa och satte ner dom i den stora svarta ljusstaken. Detta var för att hedra min älskade pappa och min fina, omtänksamma lillasyster Nenne.   



Idag lördag och det verkar ju som det ändå trots allt den sista sommarmånden bjuder på sol, värme och blå himmel. Verkligen inte en dag försent att det till slut blir några dagar med vackert väder med strålande solsken och värme. Tjoho, för att vädergudarna nu ( man får väl hoppas) bestämt sig för att det äntligen börjar bli bättre väderlek. Givetvis så vill ju ingen i familjen sitta inomhus att uggla när det är solsken och varmt utomhus. Det blev istället så att vi packade en pick-nick korg, (och den fick jag av min goa fina son Henrik i julklapp. Tack Gecke.    med lite smått och gott och gav oss iväg ner till klipporna i Nynäshamn, där vi åt utav den medtagna pick-nick korgen. Därefter åkte vi ner till den lilla byn och Secondhand butikerna där Caroline idag hittade en kycklinggul klänning med lite glitter på som hon önskade att hennes mamma skulle köpa och visst gjorde jag det.



   I valet och kvalet om jag ska börja bära hatt eller inte....


Jag själv blev förtjust i en svart hatt som jag provade, men tänkte att jag kommer troligtvis inte ha någon användning utav den, så det blev inget köp.Däremot den kycklinggula glitterklänning till Caroline, som hon med en gång efter det att jag betalat gick in i omklädningsrummet och satte på sig den. Därefter blev den en promenad ner till hamnen och för 2:a gången denna sommar så spelade vi minigolf.




 


Min kycklinggula Caroline i sin nya klänning.

 



  

Nästa på tur att spela och vissa är tydligen bättre än andra.



 



 Jag begriper det bara inte att jag spelade så urusel minigolf idag.


Förra gången jag spelade så gick det faktiskt hyfsat bra spelat av mig, men denna gång idag så kändes det som jag spelade som en som verkligen behövde glasögon. Alltså jag kände att jag spelade minigolf som ett riktigt "rövhål" idag. Veté fan om det var som gick så galet fel och det var så att jag skämdes hur jävla pissdåligt jag spelade idag. Vid några utav banorna när jag skulle putta iväg den lilla bollen så for eller snarare flög den av banan och ut i gräset. Caroline, började gapskratta och sa: Mamma, sådär spelar man inte. Det gick i alla fall riktigt urusel för mig idag, och jag hamnade på 3:e plats. Förra gången vi spelade så gick det desto bättre och fick då i den lilla vita bollen bara efter 2-3 slag. Denna gång ( det är väl max 7 slag, man slår per/bana) och för mig blev det denna gång 6-7 slag per/bana.




 

Efter att man spelat halvvägs, kommer man till ett väldigt gulligt gult/vitt lusthus och där tog vi en liten paus.


 

 Min dotter visar sin kärlek med att ge mig en puss på kinden.



 



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards