Alla inlägg den 8 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 8 augusti 2015 17:29

Igår så fick jag då tillbaka min bil igen och måste påstå att jag sedan jag började köra bil igen har gått och blivit fruktansvärt bekväm och extremt lat. Jag tar bilen i princip överallt och för mig känns det väldigt obekvämt och jobbigt att åka kommunalt. Hmm, vilket jag fick göra från jobbet i torsdags. Jag kan knappt fina ord och skriva om hur otroligt snäll denna bilreparatör Tommy är och han om något har verkligen ett stort hjärta i kroppen. I stället som jag trodde han skulle göra var att beställa reservdelarna via nätet så åkte han ändå till Norsborg för att köpa dessa delar till min bil. Ovanpå detta så valde han även att prioretera min bil och se till att jag fick den lagat så fort som möjligt. Igår fredag så hade jag hoppats på att  bilen skulle bli klar någon gång under dagen och hade ställt in mig på att få åka kommunalt till jobbet. Då jag inte längre använder mig utav SL-kort eller ens har något SL-kort längre så tänkte jag att det var lika bra att gå in på Pressbyrån och köpa en enkelbiljett. Precis när jag ska korsa vägen så kommer en bil körandes och tutar. Jag kollar förstås vem det var och såg till min glädje att det var en kollega till mig på jobbet. Hon vevade ner bilrutan och frågade: Vill du åka med...?


- Åh, så snällt. Tack så mycket.


Tänk att det finns så mycket snälla och trevliga människor runt-omkring-än. Och detta gjorde att jag också kom så mycket fortare till jobbet. Jag började jobba och så innan min första rast så ringde Tommy och talade om att min bil nu var färdig och hämta.


- Åh, så bra! Kommer och hämtar den på rasten.


Jag skippade min första rast och småsprang hem till Tommy som stod i sitt garage och mer eller mindre väntade på att jag skulle komma. Jag var lite andfått, min kondis ligger på - minus 0 och har knappt någon ork eller flås alls längre när jag ska springa. I alla fall jag fick snabbt veta vad han hade bytt och gav han betalt för reservdelarna han hade köpt och så förstås för allt jobb det var att montera-av.och-sätta-på-dom-nya-delarna En kompiskram fick han också och sa satte jag mig i bilen och körde till jobbet.


- Gud, så skönt att så himla snabbt få tillbaka bilen. Tusen Tack igen Tommy för allt du fixar med min bil.    Nu slipper jag allt krångel med allt vad det innebär att åka kommunalt.


Jo, vad mera då! Javisst ja, tänkte berätta och skriva om en ansiktskräm som jag fått veta ska vara helt suverän mot både: Rynkor, slapp och hängig hud. Det är inte så att jag har mycket rynkor, men däremot börjar min hud bli lite slapp och hängig lite varstans, inte så värst anmärkningsvärt, men litegrann i alla fall. Jag hade funderingar förut på att börja använda mig utav Botox eller så kanske Restylane, men när jag läst om att det finns dom som fått hemska och fruktandsvärda biverkningar och fått utav dessa sprutor då valde jag att helt lägga det på hyllan. Nu tänker jag tillbaka och är så glad att jag inte valde att spruta in ett nervgift i ansiktet och vad jag läst så finns det vissa personer som blivit vanställda. Och så finns det ju också exemplar på dom som sprutar in så mycket utav Botox att dom ser alldeles stela ut i ansiktet.


- Ja, tur är det väl ändå att smaken är som baken och att alla människor själva kan bestämma över hur dom väljer att se ut eller inte.


Jag hade via en källa fått veta en helt otroligt jävla suverän: Instant firmx face utav skaperna Peter Thomas Roth.



  

 Jag undrar när denna kräm kommer levereras till mig...?

 

Denna otroliga suverän kräm ger din hud omedelbart ett lyft och ny spänst och vrider tillfälligt tillbaks klockan! Slätar ut rynkor och linjer med imponerande effekt! Revolutionerande formula som man torkar av med lätt fuktad bomull så att den överblivna vita restprodukten försvinner medan de aktiva lyftande ämnena stannar kvar. De här ämnena arbetar under hudytan för att lyfta och jämna ut. Ansiktslyft utan ingrepp!


Jag gjorde min beställning förra helgen via ett förtag som hette: BangerHead, och via deras sida stod det att paketet skulle levereras till mig inom 2-4 arbetsdagar. Redan på måndag eftermiddag hade paketet paketeras och skickats därifrån. Dessvärre tog det totalt STOPP på vägen. Då det nu gått en hel vecka sedan jag beställde mitt paket och det ännu inte kommit fram till mig. Jag mailade och frågade och fick då veta att mitt paket nu låg på åkeriet: Schenker som tydligen leverarar sina kunders varor med snigelfart. Jag vete sjutton när detta paket lär anlända och antar att när det nu lär komma så får det gå i retur för sådan här sölighet acceptera jag inte som kund.


Idag lördag och i morse så fråga jag Caroline om hon ville åka till Gröna Lund. Då jag vet av tidigare erfarenhet tillsammans med Caroline på Gröna Lund och då det är mycket folk och långa köer till dom alla åkattraktionerna. Du vet väl gumman att det är Sommarkrysset i kväll och det kan vara mycket folk och du vet då att det blir långa köer till åkattraktionerna...? Det blev istället så att vi bestämde att gå i morgon eller så nästa fredag om det nu inte regnar.


Vi hade i början av veckan blivit hembjuda till våran granne Lasse som bor mitt-i-mot-oss han fyllde jämt idag och skulle ha party. Jag gav ett diffust svar och sa att vi får se kanske vi kommer allt beror på hur vi helt enkelt känner för det när den dagen kommer. I morse då vi ätit frukost så pratade vi om hur vi skulle gå på Lasses fest eller inte. Men ingen utav oss kände för att gå på en fest där vi knappt kände en endaste kotte, ja, förutom Lasse då. Likaså dricka som det brukar göras på fester, det är ingenting heller som lockar någon utav oss längre. Det ända sprit och alkohol gör är att berusar och man blir "falskt glad" och vissa blir högljudda och gapiga. Vad är det som är så coolt med att vara högljudd och gapig...?? Glad    kan man vara, utan alkohol.


Jag hade läst på Facebook att det i helgen skulle vara Veteranbåtsfestival nere i Nynäshamn. Och just när det gäller gamla saker så blir jag som lyrisk och helt betagen. Caroline kände sig lite trött och det kan kanske bero på att hon hela veckan gått på ungdomsgården och i torsdags gick hon upp vid 4.30-tiden för att åka på en dagstur till Åland tillsammans med ungdomsgården. Tillbaka var hon vid Stadsgårdskajen vid 19.30-tiden och kom inte i säng förrän vid 21.30-tiden Såklart att det tagit på min prinsessas krafter och ork med alla aktiviteter som varit under hela veckan. Därför blev det så idag att hon själv valde att stanna hemma. Vi andra åkte även denna helg ner till Nynäshamn och vi parkerade bilen på parkeringshuset. Därefter så gick vi ner mot banantorg, och vilket lustigt namn på ett torg: Banantorget, men ännu så säljs det inga bananer där idag....heller. :) Skämt åsido! Däremot var det 2 stycken trubadur gubbar som stod på den lilla minimala scenen och spelade gitarr och hade allsång för dom som förstås önskade att vara med och sjunga.



 

 Stod och lyssnade en stund på trubadurerna som spelade.

 

Vidare gick vi sedan ner till fiskehamnen där det var  en massa uppvisningar av, kappseglingar för segelbåtarna och parad för motorbåtarna, vattenskidåkning.


 

Våran utsikt för dagen alla segelbåtar.



Just när vi satte oss ner på den långa bryggan så fick jag en sån där konstig föraningskänsla och det händer lite till-som-tätt att just sånt dyker upp inom mig. Ja sa: Det känns som en väldigt nära person till mig idag kommer att vara här idag i Nynäshamn. Men vi kommer inte att träffa dom, men jag vet på något konstigt sätt att någon som står mig nära är här idag.


 

 En smak av Nynäshamn. - Ja, tack, gärna   


Vi var bara nere i Nynäs någon timme idag, men det räckte gott och väl för både kropp och själ att andas in den friska och rena luften och bara vara omringad av dom röda små sjöbodarna, bryggan och havet. Därefter blev det att åka hem igen. Tillbaka hemma så kramade jag om min dotter och vi åt en sen lunch tidigt middag. Ja, sedan hade jag tänkt börja med dagens blogginlägg, men kollade först min Facebook och fick då se på min dotter Nina sida. Idag 9 years celebration in our favoritecity Nynäshamn!

Jaha, ja, se där och det var ju det jag hade på känn och min föraning sa mig tidigare idag att någon väldigt nära person till mig skulle vara nere i Nynäshamn idag. Det visade sig vara Nina och Janne som hade åkt från Västerås för att där nere fira 9 årigt förhållande. Tillsammans med sin söta dotter Nova och Ninas lillebror Niclas. Det blev aldrig så, trots att Nynäshamn är en väldigt liten stad, så missade vi varandra eller så var vi helt enkelt på helt olika ställen. Men en sak är i alla fall helt säker och den är att dom flesta utav mina barn Jimmy och Henrik bor ju redan i Nynäshamn. Men både Nina och jag älskar den lilla mysiga

stad.


 

Lånade dessa båda bilder från Ninas facebook. Hoppas det inte gör någonting. Nina och Janne firar idag sin 9 årsdag i Nynäshamn och se bara så kära och glada dom är .



 

 Niclas och mitt barnbarn Nova på lekplatsen på Estö.

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards