Alla inlägg den 28 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 28 augusti 2015 19:25

Det har redan gått och blivit fredag igen och välkomnar verkligen denna helg. Nu så är man ledig i 2 dagar och till att börja med så ska jag i morgon unna mig sovmorgon. -Åh, det är så skönt att slippa vakna upp till ett hemsk vidrigt alarm som väcker än i ottan. För er som inte visste om det så tillhör jag den sorten extremt morgontrötta och kommer absolut inte upp vid första ringningen som är 05.30-tiden Jag är så förbaskad trött så armen min åker liksom ut automatisk och trycker på snooze knappen och sådär håller jag på fram tills dess att den ring 5-6 gånger och det blir till att stressa när jag till slut "bara" 1 timme senare kommer upp ur sängen. Tur är det i alla fall att man har bil och att jobbet inte ligger bara en halv mil hemifrån och det brukar inte ta mera än 10-15 minuter dit.Förra lördagen så skulle vi iväg här hemma för att se en skulptur tävling i sand. Vi åkte iväg, men väl framme så kände jag mig helt sänkt och var så fruktandsvärt trött och orkeslös så det blev aldrig av att vi stannade och kolla på någon tävling. Istället så vände vi tillbaka och åkte hemåt igen. Någon dag senare så såg jag att en person på en sida som jag tillhör hade lagt ut en bild från sandskulpturtävlingen.


 

 


Se bara vilka fantastiska duktiga konstnärer som kan lyckas med enbart sand göra sådant här vackert. Alltså jag visste inte att man kunde bygga såhär med enbart sand. Vet dock inte om denna bild är från tävlingen i lördags, men denna lades upp på sidan: Nynäshamn anslagstavla.


Via facebook får man ju också veta andra saker och blev så glatt överraskad när min fina svärson Janne hade lagt ut denna bild på sin sida på min söta dotter Nina och mitt gulliga barnbarn Nova att dom befann idag befann sig i Stockholm. -Åh, så mycket jag saknar dom alla 3 och hoppas verkligen att det finns lite tid över så att vi kan ses i helgen.



 


 

Vill även säga ett stort Grattis till min söta väninna Elin och till hennes kille Janne som någon gång nästa år ska få besök av storken och bli föräldrar. Alla mina lyckoönskningar till er.



   


Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards