Alla inlägg den 21 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 21 augusti 2015 20:31

Då så var en till arbetsvecka avklarad och så var det dags att bli fredag igen och nu välkomnar man den efterlängtade helgen, med att ha 2 dagar att vila upp sig och ladda batterierna inför en kommande veckan.


Igår på jobbet så kom den nya platschefen och biträdande platschefen in till min avdelning för att prova-på-att-jobba under hela förmiddagen på den avdelningen som jag tar hand om. Då det inte egentligen tillhör deras arbetsuppgifter så var det här något helt nytt område för dom. En utav dom har jobbat med detta tidigare, men det är massor utav år sedan. När jag först fick reda på att dom 2 högsta cheferna på min arbetsplats skulle jobba på min avdelning under gårdagens förmiddag så trodde först att det var ett skämt, men det visade sig vara fullaste allvar att dom igår skulle hjälpa till med produktionen.

Jag blev från början lite förvånad och paff, men fann mig snart till rätta och visade dom till rätta och förklarade hur man skulle göra. Jag sa att det från början kändes lite avigt att ge dom instruktion i just dom arbetsuppgifterna, men det gick över förvändfullt alldeles utmärkt. Dom fann sig snabbt till rätta och var efter ett tag självgående i sina nya arbetsuppgifter. Förmiddagen igår på jobbet flög i det närmaste förbi i blixtfart, men så hade jag också att göra hela förmiddagen. Jag kände igår att jag även kom den nya platschefen mycket närmare och han är så otroligt mycket bättre och snällare och så visade det sig att han liksom jag har en massa humor inom sig som han bjussar sin kollegor på under dagen. Helt fantastiskt och en stor bukett med rosor till sådana personer som kan visa upp ett glatt och trevligt sätt mot sin personal och skoja med sin personal. Det går absolut inte att jämföra den nya chefen med den hemsk elaka vidriga chefen vi hade tidigare. - Usch, så hemsk han var som nästan dagligen gick omkring och kränkte, nedvärderade, kritiserade, mobbade och skrek på sin personal. Det gick så lång att man fick ont i magen och mådde illa när man skulle åka till jobbet, och få höra alla dessa elaka påhopp. Såklart att det en olycklig dag fick bägaren att till slut rinna över med vatten. Facket kopplade in och även så hans högre chefer och till slut så fick han helt enkelt sparken.


- Tjoho, vilket jubel det blev denna morgon då vi fick det beskedet. Lyckan var total och puts väck, va glada många utav oss va när han inte längre var kvar.


Nu har vi fått en ny platschef och han är helt fantastisk och så omtänksam och snäll mot all sin personal. Visar att han bryr sig om alla och tar sig även tid. En otroligt fin personlighet och ser oftast väldigt glad ut :) och på morgonmötena så brukar han skoja lite med personalen, och uppmuntrar även sin personal att man kan få ha kul och ska skratta på jobbet.

Just det på ha kul på jobbet, det har jag haft hela denna vecka. Fast idag var det nog som allra roligast. Ni vet kanske sedan tidigare ( ni som följer min blogg) att jag ofta bär solglasögon. Dock inte inomhus, bortsett från idag på jobbet. En kollega hade hittat dom på lagret och kom gående med dom till mig.


- Här Sandra har du ett par nya solglasögon.


Jag kunde förstås inte låta bli att börja skratta och satte dom på mig och bad min kollega som hade kommit gående med dom att ta en bild.






Tada!!! Släng Er väggen Anita Ekberg och Sopiha Looren ( som var kända för att bära stora solglasögon) för här kommer....  



Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards