Alla inlägg den 29 augusti 2015

Av Sandra Sterner - 29 augusti 2015 18:53

Wow, vilken trevlig dag det varit idag. Morgonen eller snarare tidiga förmiddagen började med att gå och få min hair extension och likaså utväxten som behövdes bättras på med lite ny färg. - Okej, må hända att håret í och för sig redan börjat gått i grå/vitt men den färgen vill jag verkligen inte gå omkring med. Så av med den gamla hair extension och färga håret och sedan på med den nya hair extension. - Åh, efteråt så känner man sig så fräsch och fin.


Igår på Blocket fann Caroline en annons på Blocket om en intressant lägenhetsbyte till Nynäshamn. Och då jag läste vad det stod och att den även enligt mina önskemål låg på nedrebotten så kändes det verkligen helt och fullkomligt rätt. Då det inte fanns något nummer att ringa så fick det lov att bli så att jag mailade henne och beskrev min lägenhet för henne. I dagsläget har jag ännu inte fått något svar ifrån henne, men håller förstås både tummar och tår och ska be extra böner till Gud för att hon svarar och vill byta sin lägenhet mot min, så att jag och Caroline kan flytta tillbaka till Nynäshamn. Då det fanns karta och då nästan bodde i samma bostadsområde, men inte samma hus, detta hus byggdes omkring slutet av 90-talet. I alla fall av bilderna att döma så visste jag vart det låg och var idag så nyfiken på hur det såg ut utanför så efter att fått mitt hår fixat och stylat så åkte vi ner som alltid på lördagarna till Nynäshamn för att kolla på hur det såg ut i just detta bostadområde och utanför lägenheten. Det var över mina förväntningar och precis bakom lägenheten som låg på bottenvåningen med uteplats så låg ett skogsområde och gick man runt på andra sidan så kunde man se havet. Nu är det bara att vänta och se om hon som har denna lägenhet svarar på mitt mail, och hoppas verkligen att hon gör det så att vi kan återvända dit ner med vårat flyttlass.


Då vi ändå var där nere idag så föreslog Caroline att hon ville till sin farmor och farfar. Jag sa till henne att jag inte har haft så mycket kontakt med dom sedan jag separerade och skilde mig från Carolines pappa Jonny.


- Jamen, mamma, kan vi inte köpa en blomma och åka hem med den till farmor som en överraskning.


- Okej, då. Gör som ni vet nästan allt min dotter ber mig om.




 

 Caroline med blomman som hon gav till sin farmor idag


Vi gick in på en blomsterbutik och köpte en söt liten kruka och en blomma, sedan satte vi oss i bilen och åkte hem till farmor och farfar. Jag för min del har inte varit i deras stora fina villa sedan Caroline var liten baby. Däremot så har Caroline varit där tillsammans med sin pappa och hälsat på. Caroline ringde på dörren och deras båda två hundar började skälla högt. Det tog en liten stund innan min f.d svärmor och Caroline farmor kom och öppnade dörren.


- Hej, farmor så både jag och Caroline i kör med ett glatt leende på läpparna.   


En väldigt förvånad och något överraskad farmor stod med vidöppen mun och gapade på farstukvitsen, innan hon därefter sträckte ut armarna rakt ut och gav först Caroline en kram och därefter även mig en kram.


- Vi eller snarare var det Caroline som ville komma förbi och hälsa på och ge dig en vacker blomma.

Därefter sträckte Caroline fram blomman vi hade köpt.


- Hejdå farmor nu ska vi vidare ner till byn...


Det var faktiskt riktigt trevligt att träffa min f.d svärmor igen trots att vi inte setts på sisådär 12-13 år, men tyckte inte hon åldras en dag, utan såg lika fräsch och fin ut så som jag mindes henne. Vi åkte vidare ner till byn och ställde bilen för att därefter sedan gå ner till hamnen och upptäckte då att det idag var Skärgårdsdagen i Nynäshamn.



    

En massa olika aktiviteter och underhållning för dom som var villiga att ställa upp på sådant. Vi andra gick till minigolfen och spelade en minigolf runda, och vete fasiken var det är med mig nu förtiden, men det gick precis som förra gången riktigt dåligt för mig att spela och kom som vanligt sist.




 


 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards