Alla inlägg under november 2009

Av Sandra Sterner - 5 november 2009 23:00

Det har gått och hänt en hel del sedan sist jag skrev i min blogg. Men nu är jag tillbaka igen, med nya tag, och en enorm skrivlust!

Kom hem för en stund sedan, efter att idag ha varit tillbaka på jobbet och det kändes skönt att börja jobba igen. Jag skulle i längden inte stå ut med att bara gå hemma....nej tack! Det är inget för mig.

 

Tanken har slagit mig, och jag har funderat lite fram och tillbaka om jag kanske ska starta upp en ny blogg. Eller om det blir så att jag behåller den nuvarande, men kanske ändrar jag om lite.

 

Istället för "My simple life" why not "My new life" Inte så anmärkningsvärd stor skillnad på namnet.Jag ska ta mig en funderar ett tag till sedan får jag se hur jag gör.

 

Nej nu börjar min mage "kurra" efter lite kvällsfika, och det skulle inte sitta helt fel med en smörgås och lite te.

 

Skrivet av Sandra 5 november 2009 klockan 22:58

Av Sandra Sterner - 1 november 2009 21:00

Nu börjar helgen gå mot sitt slut, och i morgon börjar skolan/gymnasiet  igen för Caroline och Jimmy.

 

Tidigare idag fick jag ett släng av lite rastlöshet, och var i valet om jag skulle åka in till stan och titta lite i affärer eller om jag skulle åka ner till Nynäshamn...igen för att Powerwalka. Det blev det i sist nämnda, men vädrets makter var idag inget som man direkt längtar ut till. Men det hindrade inte mig för att ge mig ut på en powerwalk.

 

Förra gången jag bestämde mig för att åka till Nynäs, då gick det inga pendeltåg, och det var ersättningsbuss som gällde. Det tycktes då ta en evighet innan man kom fram. Men som tur var det inget banarbete denna helg, och pendeltåget gick som vanligt, och det gjorde att resan gick lite fortare.

 

Johan, som var så schysst att ställa upp som barnvakt. Körde över Caroline under eftermiddagen. Hon har haft det jätteroligt och fått leka av sig tillsammans med sin "Tojebror" (som hon kallar Tobias för) Dom två tillsammans det är rena rama radarparet!! För dom hittar alltid på en massa bus och hyss.

 

Nu när det börjar bli alltmer mörkar och mörkare ute, och för att inte känna sig alltför trött och orkeslös. Så är det för mig och barnen (och även för er andra) viktigt med vitaminer och massor av frukt (men det äter jag ändå mycket utav året runt) Nu återstår det inte så mycket mera för mig ikväll, och kommer nu att krypa ner i sängen och titta på tv:n tills jag somnar.

 

 

Skrivet av Sandra 1 november 2009 klockan 20:53

Av Sandra Sterner - 1 november 2009 11:15

Var riktigt nöjd med valet av att stanna hemma igår kväll, och titta på tv:n. Någon "läskig" maskeradfest lockade inte mig speciellt mycket för att göra mig i ordning för att gå ut.

 

Såg igår att Jeff hade skrivit på Facebook. Att natten tills idag,var det dags för dom i USA att ställa om klockorna till vintertid.

Det bästa med helgerna är (när man inte har något inplanerat förstås) är att man kan sova ut tills man själv vaknar, och det gjorde jag i morse.

 

Som avslutningsvis på min blogg idag så vill jag gärna ge rosor och berömma min ex:make Johan!! Som är en utav mina allra bästa vänner och som under helgen ställt upp, och varit barnvakt till Caroline....Tack så jättemycket!

 

 

Skrivet av Sandra 1 november 2009 klockan 11:17

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards