Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Sandra Sterner - 5 februari 2010 19:30

Nu har det gått och blivit fredagkväll, och nu kan man så smått börja att varva ner. ( För ett par timmar iallafall)

 

Jag insåg tidigare under dagen att jag inte skulle hinna med att jobba ikväll, och var tvungen att ta ledigt med kort varsel. Tack och lov så händer det allför sällan, men ibland händer det att tiderna kör ihop sig helt och hållet. Jag försöker i så stor mån, jag kan att vara alla till lags men det är inte alltid det lättaste att få dygnets alla timmar att räcka till.

 

När jag kom hem, kom Micke och Caroline och mötte upp mig i hallen, och inte nog med det så satt även Jonny (Carolines pappa) i vårat köket. Av den anledningen att det är hans helg att ha våran dotter.

 

Caroline tillsammans med sin pappa.

 

Till middag hade Micke gjort ordning panerad rödspätta och stekt potatis...( bland det godaste maträtten jag vet)

Nu blir det en mysig hemma kväll framför tv:n, och kommer att kolla hur det går för dansparen i Let´s Dance.

 

För alla schlagerfantaster, och musikälskare runt omkring i landet, glöm nu inte bort att Melodifestivalen drar igång i morgon klockan kl: 20.00 på kanal 1.

 

Till Er som inte orkar vänta och är allt för nyfikna på bidragen,som tävlar i 1:a etappen i morgon. Ni kan tjuvlyssna några sekunder på varje låt. Klicka bara på den blå länken ovan.

 

Skrivet av Sandra 5 februari 2010 klockan 19:32

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards