Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Sandra Sterner - 20 februari 2010 23:00

Ja, nu har vi kollat klart på kvällens Melodifestivalen, och precis som jag skrev i mitt föregående inlägg så gick Ju Darin direkt till Finalen i Globen. Wow, vilken låt när jag hörde den spelas andra gången lyssnade jag lite bättre till texten, och fick tårar i ögonen över det som han sjung  "You´re out of my life" grymt bra text!

 

Blev däremot lite förvånad över den andra låten, som gick direkt vidare till den stora finalen i Globen. Gulligt framträdande av den relativt nya tjejgruppen Timotej som framförde låten "Kom". Men tyvärr så fastnade jag inte för den låten. Det ska mycket till om en låt med svensk text ska fastna för mig, och själv tycker jag oftast att låtar gör sig bätte på engelska.

 

(Det är likadant när jag själv sjunger, och föredrar att sjunga på engelska än på svenska)

 

Jag hade helst sett att gruppen Alcazar gått vidare till Globen, men dom fick nöja sig med att komma tilll andra chansen. Det är väl bara att hoppas, och hålla tummarna att deras låt  "Headlines" har större chans där att kvalificera sig till finalen.

 

Även Elin låt " Doctor Doctor" tyckte jag var bra, och inte att glömma hennes läckra sexiga bakgrundsdansare, som verkligen var något att vila ögonen på.

 

Åh, inte tala om när artisten Johannes Bah kom in på scenen, utbrast jag i soffan: Herregud, Micke det ser nästan ut som den amerikanska skådespelarens Mark Wahlbergs okända brorsa! Micke garvade, och sa: Kanske lite grann. 

 

                     

Se själva så lika dom är varandra

 

Nu lämnar vi Meldiofestivalen, och går vidare till dagens händelser. När Caroline och jag skulle åka upp till Haninge Centrum. Nu får det snart vara stopp med detta eviga snöade.Snart går det inte ens att ta sig ut! Usch, det verkar inte finnas någon som helst gräns i detta snöande och  ska det någonsin sluta. Det är ju inte så att man direkt längtar ut i detta vidriga kalla vädret, och känna hur snön blåser och yr runt omkring en....hutter.

 

Nu bär det iväg ut i det kalla vintervädert.

 

Jag hade lovat Caroline sedan tidigare i veckan att jag skulle ta med henne till Saho för att hon skulle få sina efterlängtade hål i öronen. Idag hade jag ringt till honom innan, och talat att vi skulle dyka upp. Saho är alltid lika glad och trevlig när vi kommer på besök. Som tur var han nästan färdig med en kund när vi kom dit, och behövde bara sitta ner och vänta en liten stund.

  

Saho håller på att markerna vart han ska sätta hålet

 

Nu ska örhänget sättas dit.

 

Nu sitter örhänget på plats.

 

Efteråt blev det en tur runt dom mest intressanta klädbutikerna, men det fanns ingenting som diekt föll mig eller Caroline i smaken. Det blev som sista grej att gå in i matbutiken Sabis och köpa hem en färdiggrillad kyckling och potatissallad, som vi mumsade i oss när vi kom hem.

 

 Skit, vad jag frös om händerna när jag kom hem, och när jag tog av mina vantarna så var händerna alldeles rosa, och det blev till att värma  händerna en stund på elementet.

 

Senare på eftermiddagen ville våran gulliga katt Iza gå ut och Caroline öppnade altandörren på baksidan för att vara snäll att släppa ut katten. Men det som ingen utav oss tänkte på var att det inte var skottat där på länge, och det som hände var att stackars katten sjunkte ner i snön, men katter har ju förmågan att vara väldigt viga och snabba, så det var ingen direkt fara. Jag hoppas Micke orkar ge sig ut för att skotta lite på både framsidan och baksidan i morgon.

 

 

Kollade min e-mail innan jag började med detta inlägg, och såg att min älskade dotter Nina hade skickat lite nya bilder. Det är alltid lika spännande att öppna dom nya bilderna som hon skickar. Några utav bilderna delar jag med mig till mina läsare.

 

Kärleksparet Janne och Nina.

 

Nina och Nova fullt upptagna med att baka pepparkakor.

 

Söta Nova försöker ge sig på att kavla ut degen.

 

Mitt gulliga barnbarn ute på vinterpromenad, och dom upp plogade snövallarna är ju högre än henne

 

Man får lov att passa på att vila dom helgerna man är lediga på och umgås med familjen i lugn och ro.Snart kommer det helger då jag har annat inplanerat i min agenda.

Nu ska jag göra mig i ordning för natten, och passar på att önska min läsare en riktig trevlig fortsättning på kvällen som snart övergår i natt.


                               God Natt och Sov Gott!

 

 

Skrivet av Sandra 20 februari 2010 klockan 22:54

Av Sandra Sterner - 20 februari 2010 10:45

Då det är lördag idag, och inga direkta måsten inplanerade så passade familjen på att sova ut. Nu har vi så smått börjat göra morgon här hemma, och nu sitter jag med mitt nybryggda kaffe och en ostmacka för att skriva dagens inlägg.

 

Idag ska jag med Caroline upp till Haninge Centrum, och se om Saho kan ta hål i öronen på henne. Som hon har gått och tjatat om att hon vill ha hål i öronen. Har en gång tidigare när hon var i 6-7 års åldern tagit hål i öronen på henne, men den gången besvärades hon väldigt mycket av örhängena,och så var hon där med sina små fingrar och petade, då det kliade en del.

 

Så efter ett par dagar plockade jag ut örhängena åt henne, och hålen läcktes ihop. Men nu är Caroline 9 år, och lite äldre och jag hoppas att det kommer funka bättre idag. ( Kommer ta med kameran och fotografera, och lägga upp bilderna senare på bloggen)

 

Ikväll drar den näst sista deltävligen i Melodifestivalen igång, och denna gång är det i Göteborg. Det är en hel del stora artister som intar scenen där i kväll. Jag har alltid tyckt att Alcazar gör bra musik och även deras koreografi  på scenen är i världsklass.

Elin Lanto som varit med en gång tidigare i Meldoifestvalen ( tror det var 2007) är ju redan en duktig sångerska.

 

Kvällens framträdande kommer gå lite åt det sexiga hållet, och till sin hjälp på scenen har hon ett par avklädda manliga (förstås) skyltdockor!?

 

Men den artisten som jag tror (eller nästan vet) kommer att gå bäst för ikväll är ju Darin, och som han sa i en interjuv så är det här hans bästa låt som han gjort.

 

Dom övriga artisterna som tävlar ikväll är ju inte några man hört så mycklet om tidigare, och det är svårt att sia om innan man hört hela låten.

 

Men den största stjärnan av dom alla är ju ändå Dolph, och vad han kommer att bjuda på i den inspelade sketchen ikväll ....skratt utlovas!

 

Om det ska hinnas med att ta några hål i öronen på Caroline idag. Så är det lika bra att sätta fart. Måste hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning. Sedan bär det iväg ut i det kalla vädret, och pulsa i snön.

 

Skrivet av Sandra 20 februari 2010 klockan 10:43

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards