Alla inlägg den 13 februari 2010

Av Sandra Sterner - 13 februari 2010 15:15

Då jag för en gång skull var hemma en fredag kväll, så kollade jag igår kväll på Let´s Dance. Under veckan har dansparen fått  tränat och övat in korografin till att lära sig dansa Samba. Men tyvärr blev jag faktiskt en aning besviken, och tyckte att flera av deltagarna gjorde dåligt ifrån sig.

 

Det paret som enligt mig gjorde bäst ifrån sig igår kväll var som förra gången jag skrev ett inlägg om Let`s Dance, och det var Stefan och Malin....( undrar om det inte är dom som tar hem hela tävlingen och vinner)

 

I morse hade jag tänkt att ta mig en ordentlig sovmorgon, och sova ut rikigt länge. Men det blev inte riktigt så, utan strax innan klockan 9 vaknade jag hur pigg och utvilad som helst.

 

Jag som alltid tidigare har varit en riktig sjusovare och älskar att ligga och dra mig länge i sängen när jag är ledig, men i morse gick det bara inte att ligga kvar. Så istället hoppade jag upp ur sängen, och in till badrummet för att göra mig i ordning.

 

Såg ut genom köksföntret att det kommit ännu mera snö under natten....åh, nej inte ännu mera snö!  På min lediga lördag hade jag idag tänkt ge mig ut på en promenad, men när jag väl kom ut genom dörren och kände hur det både blåste och yrde snö omkring mig, och såg alla dom höga upp plogade snövallarna så gav jag helt enkelt upp.

 

Det är egentligen inte likt mig att ge upp så lätt, men kände idag för att  frysa halvt ihjäl  och få snön som yr runt omkring i ansiktet, och  in tal om detta eviga pulsade i snön börjar jag bli så innerligt trött på....usch.

 

Istället blev det en en kortare promenad till våran matbutik, och sedan hem och sätta sig i soffan med en kopp varmt kaffe.

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 13 februari 2010 klockan 15:11






Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards