Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Sandra Sterner - 7 februari 2010 21:30

Nu är jag laddad och sitter framför min dataskärm, och tänkte uppdatera lite på min blogg.

 

Helt otroligt, vilken härlig trio vi hade av programledare i Melodifestvalen som igår gick av stapeln i Örnsköldsvik.

 

Vilken fantastik presentation den här trion gjorde.

 

Inrullande i mörka solglasögon kommer den inflygna Hollywood stjärnan Dolph på en motorcykel, med sidovagn, och bak på bönpallen sitter komikern Christine, och i sidovagen brevid sitter en Måns!?

 

Hade inte den blekaste aning om att Dolph kunde så mycket mera än att agera framför filmkameran. Att se honom dansa, sjunga och även utföra ett solonummer på trummor....wow, what a show..excellent!!

 

Att man sedan skulle få se hans stora talang ( som förutom är skådespeleri) även är karate, var ju nästan väntat....en riktig "Kung Fu fighting"

 

Nu lämnar vi programledarna, och går över till melodierna som tävlade. Mina egna personliga favoriter var efter att ha "tjuvlyssnad" lite på låtarna,var....tjejen med det röda långa håret Linda Pritchard, som framförde låten "You´re making me hot hot hot" men tyvärr så slogs hon ut, och kom inte ens till andra chansen.

 

Men den andra låten som jag gillade skarpt var ( ibland måste man lyssna flera gånger på en låt innan den liksom fastnar helt) med gruppen Pain of Salvation som framförde en fin ballad "Road Salt"

 

Dom båda låtarna som tog sig direkt till final var inte mycket till musik eller text som jag fastnade för. Men som sagt smaken är ju som sagt olika, och tur är väl ändå det!!

 

Skrivet av Sandra 7 februari 2010 klockan 21:26

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards