Alla inlägg den 14 februari 2010

Av Sandra Sterner - 14 februari 2010 12:45

 

 

 

Idag är det ju alla  dag och vill önska alla mina läsare en riktig trevlig Valentine day.

 

Mitt går denna dag till alla mina älskade och underbara barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline.

 

Även min make Micke har fått en plats i mitt hjärta, och även om vi har haft våra konflikter och osämja med varandra, så verkar det ändå som vi alltid hittar tillbaka till varandra.

 

I morse blev jag väckt med frukost på sängen, och med rostade smörgåsar och nybryggt kaffe....( morgonen kunde inte ha börjat bättre)  Varken jag eller Micke har planerat in något speciellt firande av alla hjärtans dag, och det återstår och se hur dagen kommer att bli.

 

Gårdag kvällen tillbringade vi i soffan framför tv:n och kollade på Melodifestivalen.

 

Denna gång tyckte jag faktiskt att båda låtarna som tog sig direkt till den stora finalen i Globen var helt klart värda det. 

 

Den rätt så nya artisten Eric Saade som framförde låten "Manboy" ( refrängen fastnade direkt) och vidare till direkt till Globen kom den "gamla" schlager veteranen Andreas Johansson, som framförde låten "We can work it out"

 

Men artisterna som tog sig till andra chansen, vad sjutton var det för låtar egentligen. Vad ska man säga om Orsa spelmän, som har sin frontfigur i en liten kortvuxen gubbe (nästan på gränsen till dvärg) och sjunger "Underbart"

 

Den andra som lyckades kvalificera sig till andra chansen var Pauline. Med låten "Sucker for love" och både låten, kläderna och framträdandet skrek 50-talet!

 

Nej, jag hade hellre sett artisterna Hanna Lindblad med låten "Manipulated" och min egna stor favorit Andreas Wistrands grupp sin grupp Highlights & MiSt med låten "Come and get me now" men det låten tog sig inte ens bland dom 5 bästa.

 

Den inspelade sketchen med den tuffa action skådespelaren Dolph och Christine var ju kvällens höjdpunkt. Man får se när Dolph ger sig ut på jakt för att undanröja hotet mot Melodifestivalen...?

 

Tuff och kall som is är han nästan alltid ( i sin filmer) men i en kortare sekvens fick man även se att Dolph bjuder på en helt ny sida av sig själv och med humor kommer man långt!!

 

Vill ni kolla in klippet på Dolph när han är på jakt efter "faran" som hotar i Melodifestivalen klicka HÄR och skrolla ner till videoinslaget.

 

 

Skrivet av Sandra 14 februari 2010 klockan 12:46
 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards