Alla inlägg den 17 februari 2010

Av Sandra Sterner - 17 februari 2010 13:15

Nu har det börjat kliat lite i fingrarna över att få sätta dom på tangenterna och  uppdatera lite nytt på bloggen.

 

Emellanåt drabbats jag av lite dåligt samvete gentemot mina läsare som följer min blogg, att jag inte varje dag uppdatera min blogg.

Jobbar ju kvällsvecka och igår kväll var det mycket att göra på jobbet, och var inte hemma förrän efter klockan 23-tiden. Var jag alldeles för trött för att sätta mig och skriva en blogg. Det blev bara en snabbgenomgång av min e-mail  och sedan lite kvällsfika.

 

Idag var det tänkt att jag skulle jobba dag. Men det var lättare sagt en gjort. Kom inte i säng förrän närmare midnatt, och så var klockan ställd på 6 och vid den tiden på dygnet är jag långt ifrån kontaktbar och sover som djupast. Det blir som en automatsik reflex att jag sträcker jag ut handen, och stänger av alarmet.

 

Nästa gång jag vakande hade klockan blivit 7 och det blev nu till att sätta fart. Caroline skulle väckas och det skulle göras ordning frukost till henne och strax efter klockan 7.30 står Jocke utanför och väntar med skolskjutsen.

 

Kände mig en aning seg och orkade inte med att stressa så mycket på morgonen. Gick in med en kopp varmt kaffe och en ostfralla till sovrummet för att titta lite på TV4 morgonnyheter. (Vilket kanske inte var det bästa, att göra för en så morgontrött person som jag) Det resulterade i att jag somnade från både frukosten och tv-programet.

 

Nästa gång jag vakande hade klockan redan hunnit blivit 10...( Åh, jag som skulle ha jobbat dag!! Så himla typsikt mig att somna om)

Insåg att det inte var någon mening att åka iväg och jobba dag.

 

Klockan skulle vara närmare lunch tid innan jag kom fram. Men i morgon är det kvällskiftet igen som, gäller för mig..skönt.

 

Det kommer i morgon kväll fint celebrities besök till Sverige. Imorgon kväll landar hon med sin privat jet på Bromma flygplats. Kan tänka mig att det kommer vara ett stort mediapådrag i morgonkväll ute vid Bromma flygplats, med både journalister, fotografer och så förstås dom från TV3.

 

Lyxsviten på Grand Hotell är bokat för 10 nätter. Hon är både omtalad, älskad, omtyckt, ( av både mig och Micke) och hatad och säger oftast vad hon tycker om saker och ting. ( Vilket jag tycker är bra) Tycker allmänt att en del svenskar är lite mesiga att dom inte alltid är så "öppna" utav sig, och vågar säga till när någonting har gått för långt eller om någonting annat är fel.

 

Jag kan fräsa eller bita ifrån när jag tycker någoting är helt uppåt väggarna, och är sällan tyst om jag tycker någonting är helt fel.

Det har skrivits meterlånga artiklar om henne i skvaller pressen.TV-serien Hollywoodfruar som gjorde henne till stjärna över en natt.

 

Jag tror säkert redan många utav er vet att jag menar vackra Anna Anka.

 

 

Skrivet av Sandra 17 februari 2010 klockan 13:14

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards