Alla inlägg den 12 februari 2010

Av Sandra Sterner - 12 februari 2010 20:00

Äntligen har det gått, och blivit fredag, och som man har längtat efter denna helg. Ingentling speciellt är inplanerat eller inbokat, och det innebär att man kan ta det riktigt lugnt och skönt.

 

 

På jobbet har det varit mycket att göra större delen av hela dagen, och tiden bara flög iväg, men det blir så när man hela tiden har något att göra. Strax innan jag slutade sa jag till min arbetskollega och min chef att det skulle vara lite gott med ett glas vin i kväll.

 

Så jag bestämmde mig för att stanna till vid systembolaget, och köpa lite vitt vin.Väl hemma väntade en riktig smarrig överraskning middag, och det visade sig att Micke hade gjort i ordning bakad potatis, och till det hade han gjort i ordning sin hemmagjorda skagenröra....mums så gott det va!

 

 

 

Det är evigheter sedan jag käkade bakad potatis, och det var sååå himla gott, och jag åt så mycket av skagenröran att jag nästan fick ont i magen.

 

I morgon fortsätter den spännande resan genom Sverige i Melodifestivalen. Det har nu blivit dags för den 2:a deltävling, och denna gång är det i Sandviken. Men denna gång kommer Måns och Christine att få klara sig själva som live programledare. Men till alla er som längat efter Dolph, så kommer han att dyka upp i tv-rutan på ett annat sett....

 

Förra lördagen kom ingen utav dom låtarna som jag gillade direkt till final i Globen, och det blir ju inte alltid som man själv vill. Men gruppen Pain of Salvation tog sig ändå till andra chansen i Örebro.

 

Nu ska jag strax tassa ut till vardagsrummet, och tända lite stearinljus, och sätta mig för att se Let´s Dance. I kvällens program blir det både min älskling färg...mycket rosa, och så blir det lite sexigt och så lite kläder ( på tjejerna) det är dags för att dansa Samba. 

 

 

Skrivet av Sandra 12 februari 2010 klockan 19:56







Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards