Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Sandra Sterner - 11 februari 2010 18:45

Ibland blir inte allting som man har tänkt sig, och det kändes både ledsamt och tråkigt, men det är inget som man nu kan göra något åt.

 

Jag och Micke hade blivit inbjudna till Finest Awards som skulle hållas på Cafe Opera igår kväll. Det var tänkt från början att vi båda skulle gå på den, men som jag skrev så blev det inte så att vi kunde komma.

 

Det strulade till sig av flera orsaker, och först och främst var det till att ha någon som kunde sitta barnvakt till Caroline. Det var från början tänkt att Jimmy skulle passa henne, men det visade sig senare att han inte kunde komma hem så pass tidigt, så att vi kunde närvara vid själva prisutdelningen som skulle börja vid 20.30 tiden.

 

När Jimmy väl kom hem så kunde vi och för sig åkt in på festen men då hade vi troligtvis missat själva prisutdelningen.

Det har varit lite väl mycket att göra för mig den sista tiden, ( men nu för stunden börjar det lugna ner sig) och självklart så älskar jag att gå på Cafe Operas fester.

 

Men jag känner att jag varit borta lite för mycket från både Caroline och mitt jobb den senaste tiden, och det skulle säkert ha blivit betydligt svårare att kommit upp i morse om det varit så att vi åkt iväg igår kväll när Jimmy kom hem.

 

I stället blev det lite tv-tittade och hyfsat tidigt i säng för att komma upp i ottan och åka iväg till jobbet.

 

Skrivet av Sandra 11 februari 2010 klockan 18:40

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards