Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Sandra Sterner - 2 mars 2010 19:45

Just det nu har sportlovsveckan börjat för ungarna, och jag som trodde Caroline ville vara hemma under sportlovet. Men där hade jag helt fel utan istället ville hon åka till iväg till fritidset, och denna vecka skulle dom hitta på en massa roliga aktiviteter och så får hon en chans att umgås med sin kompisar.

 

Min äldre son Jimmy berättade för mig igår att han på fredag skulle åka ner till Nynäs för att "gadda sig" han ska skaffa sin första tatureing, och det ska bli spännade att se vad det blir för något.( Hmm, undrar om det inte är "plastpappa" Micke som är lite av en förebild )

 

Även jag skulle mer än gärna vilja skaffa mig en något mindre tatueringen, och den skulle jag då sätta ner vid vaden eller på överarmen, men det får inte bli något stort eller för mastigt.....en gullig liten blomma eller så får det bli på min favorit seriefigur som är Nalle Puh.

 

Anledningen att jag ännu inte gjort någon tatueringen är att jag är så rädd för att det ska göra så ont med nålarna...men få se om det sker någon gång i framtiden.

 

Som ni redan vet så är ju Micke galet förtjust i tatueringar och även piercingar, och då det gäller för honom att "gadda sig" så finns det inget som helst slut. ( Läs bara vad han skrev till mig under kommentarer) 

 

Jag föreslog till Micke att jag tyckte att han skulle inskaffa sig på ett eget tatueringskit och börja lära sig att tatuera lite smått på andra. Förresten Micke undrar om det är någon utav mina läsare som känner till vart man kan köpa tatueringskit....?

Skriv då gärna till min mail (som finns längst ner på min sida) eller som kommentar...Tack!

 

Skrivet av Sandra 2 mars 2010 klockan 19:46

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards