Alla inlägg den 5 mars 2010

Av Sandra Sterner - 5 mars 2010 12:00

Det kändes alldeles underbart att vakna upp i morse, och känna att solens varma stålar sipprade in genom sovrumsfönstret.

 

Dom senaste dagarna har det inte varit mycket till solsken, och man blir på så mycket bättre humör när man ser att solen tittar fram. Jaa, man får väl så småningom hoppas att den kalla vintern släpper sitt kalla tag om vädret, och att våren kommer snart.

 

Som i slutet av mars, och i början av april, då kan man börja ana lite smått att våren är på väg, men samtidigt kan man aldrig direkt vara säker på vädret under april månad, och det sägs ju oftast att denna månad är "vilket aprilväder"

 

Jag har aldrig varit förtjust i vintern och allt detta påkläddade, och frysade...nej, nu får det vara stopp och belägg på det. Åh, inte tal om alla dessa pendeltåg, tunnelbanor och bussar som knappt kan fungera, så fort det blir minusgrader och is som gör att ingenting fungerar.

 

Nu börjar jag längta till våren och se hur det börjar tina och smälta ute, och med tanke på all denna snö som kommit så lär det bli ett väldigt blaskigt och blött.

 

Känna att man kan hänga in familjen vinterkläder i garderoben, och se hur vårblommorna krokus och tussilago kommer upp ute i rabatten, och det bästa av allt är ju ändå att man kan sitta ute på baksidan eller på någon trevlig uteservering inne i stan, och bara njuta av vårens första solskensdagar.....och jag hoppas det inte är alltför lång tid tills vi kommer till det datumet.

 

Jag måste erkänna att jag blivit mig en riktig slarver och det är nästan så jag skäms.

 

Det har gått ett bra tag sedan jag nu var ute på någon form av powerwalk, och har egentligen ingen förklaring till varför jag inte kommit iväg ut. Det har rent utsagt bara varit ren lathet, men nu sätter jag stopp för det!! För idag ( efter att jag skrivit klart) så ska jag hoppa i träningsbyxorna och snöra på mig gympaskorna och ge mig ut på en ordentlig rask/snabb promenad.

 

Pratade tidigare i veckan med min stora dotter Nina, och det har gått ett bra tag sedan vi sågs. Hon fyllde ju även år i början av februari, men då hade jag ingen möjlighet att åka upp till henne för att hälsa på. Men som det ser nu så kommer jag nästa helg att åka upp till Västerås för att krama om min dotter, Janne och mitt gulliga barnbarn Nova.

 

Nej, nu är det hög tid att passa på medans solen fortfarande skinner att ge sig ut på en lång skön powerwalk.

 

Skrivet av Sandra 5 mars 2010 klockan 11:55

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards