Alla inlägg den 31 mars 2010

Av Sandra Sterner - 31 mars 2010 11:45

 

Påsken börjar närma sig med stormsteg, och vi kommer bara att vara hemma. Vi väntar på att min dotter Nina och hennes familj kommer och hälsar på hos oss under påsken.

 

Det blir nu några extra dagars ledighet ifrån jobbet, och det ska bli skönt att få umgås med mina nära och kära. Det blir först på tisdag eftermiddag som jag återvänder till mitt jobb.

 

Som alltid och det är oavsett hur gamla mina barn är så köper jag påskägg till dom....( det är ju sånt som hör påsken till)

Jag har nu äntigen börjat dragit in på min godisintag, var inne förrut i en period då jag proppade i mig godis nästan varje dag, och i och med allt socker som jag stoppade i mig.

 

Har i sin tur har lätt till att jag lite smått gott upp lite i vikt, och det har satt sig på dom mest olämpligaste ställerna bl.a magen. Men nu har jag blivit fri från mitt sötsnacks intag, och gått tillbaka till att äta en massa frukt istället.

 

I morgon den 1 april så får jag äntligen mina nya semesterdagar, men har ännu inte bestämmt hur jag ska planera in min semester i sommar. Förra året så hade Micke och jag inte så mycket gemensam semester, utan hade endast 1 vecka ihop och hur det blir med våran eventuella gemensamma semester denna sommar....ja, det är fortfarande ett oskrivet blad.

 

Skrivet av Sandra 31 mars 2010 klockan 11:43

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards