Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Sandra Sterner - 18 mars 2010 22:30

Nu har vi firat Niclas födelsedag, och mumsat i oss av den goda tårtan och kakorna. Precis som han önskat sig så fick han pengar av både mig och sin pappa. Vilket var mycket uppskattat av honom....( för det var det han ville ha) Av ren nyfikenhet frågade jag honom vad han skulle göra med pengarna som han fått och till svar fick jag.

 

-Hmm, jo jag hade tänkt färga om mitt hår igen.

 

Blev något förvånad över att han tänkte färga om sitt hår igen! Då jag inte för alltför länge sedan hjälpte honom att färga om hans hår i en liten mörkare nyans. Innan dess hade han själv gjort ett tappert försök att blondera sitt hår alldeles själv, och det hade slutat med att hans hår fläckvis hade blivit en blandning av färgerna oranget/gult.

 

Så jag undrade förstås vilken hårfärg han hade tänkt sig denna gång...? och det visade sig att han ville bli blond igen...!

 

Okej, det är helt själv upp till Niclas själv att välja vilken hårfärg han vill ha och vill han vara ljus så får han vara det. Men hoppas förstås inte att han gör det själv denna gång, och istället ber sin mamma om hjälp.

 

Då han redan nu är rätt så mörkhårig, och har en längtan efter att bli blond. Så måste ju hans hår blonderas ner i flera olika omgånger om han vill ha den riktigt blonda färgen. Personligen tycker jag Niclas passar bättre lite mörkare hår, men det är som sagt han själv som får bestämma.

 

Likså är det för mig när det gäller vad jag tycker är snyggast på killar i allmänt och faller oftast för mörkhåriga killar....så nu vet ni det också!

 

Nej, nu ska jag inte skriva mera om hårfärger, det får räcka för idag. Istället kommer det nu lite bilder  ifrån Niclas födelsedagfirande som hölls hemma hos hans pappa Johan.

 

Här står jag (och känner mig nästan som en krympling) brevid min långa son som idag fyllde 16 år och hans lika långa pappa Johan.

 

Stort Grattis Niclas

 

Johan som håller på att skära en bit utav den goda tårtan. Med på bilden är även Jimmy och Tobias.

 

Niclas brevid sin storebror Henrik

 

Johan

 

Skrivet av Sandra 18 mars 2010 klockan 22:25















Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards