Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Sandra Sterner - 7 mars 2010 15:00

Det blev lite sent igår, och hade lite svårt att somna. Men det blev en desto längre sovmorgon på sö(m)ndag, och vaknade först omkring kl:10.30.

  

Både Micke och Caroline hade redan vaknat, och gått upp för att äta frukost. Brukar oftaste sova riktigt tungt, och hörde inte hur dom höll på ute i köket. Men till slut vakande jag upp och tassade sömndrucken ut till köket, och som i "ultraterapi" går jag till kaffebryggaren för att hämta dagens första kopp med kaffe så att jag vaknar.

  

Nu känns det betydligt bättre, och nu är jag redo för lite uppdateringar på bloggen.

  

Jaa, igår kväll bänkade vi oss här hemma framför tv:n för att se hur det skulle gå för dom artisterna som hade tagit sig till andra chansen i Melodifestivalen.

  

Som jag skrev i ett utav mina tidigare inlägg, så tycker jag att när man står på scen, och ska sjunga en låt med lite "snabbare tempo" att man bjuder till, och gör en liten show över det hela, och det tyckte jag Neo gjorde med sin låt "Human Frontier" som jag fortfarande tycker är väldigt bra.


Dom andra som jag gärna velat ha sett på Globens scen nästa vecka, var ju helt klart Alcazar med disco låten "Headlines" Har alltid gillat den gruppen och deras musik. Det bjöds på en färgstark show i svart/cerisa kläder och med utmärkt koregrafi och man "rycktes" verkligen med i den låten.


Denna gång blev det inga utav mina favoriter som gick vidare. Utan istället blev det Pernilla med låten "Jag vill om du vågar." Som både Micke och Caroline, hade hoppats på skulle gå till final. Vill inte direket påstå att det är en dålig låt,det är en schysst låt och lite typisk schlagermusik över det hela. Men står fortfarande kvar att jag tycker dom låtarna som jag skrev överst om är "snäppet" bättre..


Den andra som "knep" den sista platsen var Jessica Andersson med "I did it for love" och även den låten fastande Micke för.....men tyvärr inte jag.


Nu är det mindre en 1 vecka kvar tills dom 10 finalisterna mötts i Globen, och det ska bli spännade att se vilken utav den/dom som får representera Sverige i vårat grannland Norge under maj månad.

 

Skrivet av Sandra 7 mars 2010 klockan 15:03

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards