Alla inlägg den 12 mars 2010

Av Sandra Sterner - 12 mars 2010 19:15

Det var inte direkt igår som jag satte mig ner för att skriva en blogg, men nu är jag tillbaka igen. Det har nästan gått 1 vecka sedan jag sist skrev, och mitt break från bloggen beror på vissa privata saker (som jag dock inte kommer gå in på i min blogg.)

 

Men kan skriva så mycket som att ibland blir inte allting som man tänkt sig, och nu blickar jag framåt igen och tar nya starka tag.

Jaa, då det var ett tag sedan jag öppnade min blogg, och det har såklart blivit mycket att skriva.

 

Jag blev glatt överraskad idag när jag fick ett mms på min mobil av min nya vännina Elin som jag lärde känna lite grann på min arbetsplats förra sommaren.

 

Söta Elin tillsammans med sin fina son Isak

 

Vi fick redan från början jättebra kontakt med varandra, och det visade sig även att vi hade gemensamma vänner som bodde i Nynäshamn. Men då hon snart skulle bli mamma ( för första gången) så var hon så småning om tvungen att sluta att jobba, och ett tag efteråt så höll vi kontakten med varandra, men sedan rann det liksom ut i sanden.

 

På nyårsafton fick jag ett sms ifrån henne, och hon önskade "Gott Nytt år" och efter det har gått veckor mellan gångerna vi har hörts av. Men nu efter ett väldigt lång uppehåll och endast lite sporadisk kontakt via mobilen, bestämmde vi oss för att äntligen träffas, och det blir till nästa helg.

 

I morgon åker vi till Västerås för att hälsa på min underbara söta dotter Nina och hennes familj. För omväxlingsskull skippar vi tåget dit denna gång, och istället åker vi buss, men det lutar nog till att vi kommer att åka tåget hem, men som sagt omväxling förnöjer...heter det ju!

 

I kväll blir det en mysig hemmakväll framför tv:n och kommer att kolla på prgrammet Let`s Dance vill man ju inte missa. Nu återstår det inte så många par kvar i tävlingen, och själv hoppas jag fortfarande på att det blir Mattias & Cecila som får möta Molly & Jonathan som mötts i finalen som är om 2 veckor.

 

Skrivet av Sandra 12 mars 2010 klockan 19:10

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards