Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Sandra Sterner - 20 mars 2010 16:15

Tänk vad tiden går fort, och idag är det 1 vecka sedan jag och Micke var och hälsade på Nina och hennes familj och får se om dom kommer förbi hos någonting i Påsk. I morse kollade jag i min agenda och så att det inte är mera än 11 dagar kvar tills det är påsken. Lustigt nog så inträffar Skärtorsdagen den 1:a april...(vilket skämt)

 

Det börjar nu faktiskt kännas att våren är på väg, och vädret ute är underbart. (Men man ska ändå vara försiktig så att man inte klär sig för tunt, och drar på sig någon otäck förskylning) Ute på våran lilla tomt har det kommit upp gula små söta krokusar, och det är ju ett tecken på att våren är på ingående.

 

Vårtecken...

 

Mitt lilla yrväder Caroline som är så förtjust i snön gör sitt bästa för att ta till vara på den snön som fortfarande finns kvar. Tidigare idag var hon ute på tomten och lekte och härjade runt i snön, och det är väl lika bra att passa på så länge snön fortfarande finns kvar.

 

Se så glad Caroline är över att vara ute i det sköna vädret

 

Det syns verkligen att hon trivs med att vara ute i snön och leka och busa.

         

Fortsätter det att vara så här skönt och varmt väder ute så kommer snön snart vara helt borta. Till min stora glädje som alltid haft sommaren som min favorit årstid, och längtar tills den dagen man kan sätta sig på en mysig uteservering inne i stan och äta och dricka något gott.

 

Nu har vi varit uppe i centrum och inhandlat lite lördagsgodis.

 

Skrivet av Sandra 20 mars 2010 klockan 16:13

Av Sandra Sterner - 20 mars 2010 01:00

Ojdå, klockan är  strax 1 och börjar nu faktiskt känna mig ordentigt trött och skulle helst av allt bara vilja gå och lägga mig för att sova, men först blir det en blogg.

 

I kväll har vi haft en trevlig hemmakväll framför tv:n med lite smått och gott att äta och det är inte allför bra för mig med tanke på att jag den senaste tiden strunat i vad jag stoppar i mig.

 

Har gått och blivit värsta godisätaren, och det inte direkt likt mig. Måste försöka att bryta mina dåliga vanor med att sluta äta onyttiga/ohälsosamma saker som tyvärr sätter sig på helt fel platser på min kropp. Har lite smått börjat svälla upp som inte liten gris...( tycker jag själv)

 

Vi kollade på bl.a Postkodmiljonären som Caroline  tycker är ett väldigt intressant program, och oftast klarar hon dom första lätta frågorna och gissar rätt, men när det sedan kommer upp på dom lite svårare frågorna så brukar hon för det mesta gissa, och ibland har det hänt att hon ändå har "gissat rätt"

 

Nästkommande program ville jag inte missa och trodde även att Caroline skulle kolla ikväll på Let´s Dance med hon ledsnade redan efter 10 min och gick istället in på sitt rum och spelade på sin dator.

 

Blev förstås glad när det visade sig att Mattias & Cecilia kom vidare till nästa veckas final. Jag kommer ihåg vad jag tänkte när TV4 gick ut och presenterade sina nya deltagare i årets Let´s Dance, och undrade vem sjutton den där Claudia var...? Tyckte från början att hon var en intentsägande person, och kände inte alls igen henne! Funderade om hon över huvud taget var en tv-profil.

 

Men med tiden och med dom avsnitten som jag lyckats se ( kollar även ibland på reprisen på TV 4) så har Claudia vuxit mycket i mina ögon. En sak är helt klart.... och det är den tjejen kan verkligen dansa!! Hmm, funderar och tror säkert att den tjejen har tränat en hel del dans innan hon tackade Ja till att vara med i programmet.

 

Tidigare har jag alltid hoppas på att Mattias & Cecila ska ta hem den stora segerna i Let´s Dance. Men tar nu tillbaka dom orden, och hoppas nu att det istället blir Clauida och Tobias...vilket danspar.

 

Därmot blev det så att Willy fick dansa sin allra sista vals och fattar fortfarande inte att karln kunnat hålla sig kvar så pass länge i tävlingen som han gjorde. Men det är tydligt att han gått hem hos tv-tittarna som tröst röstat på honom.

 

Fick sent igår kväll ett sms ifrån Elin och fick veta att hon blivit mycket bättre och det blir kanske så att vi träffas och hittar på någonting tillsammans i morgon....( senare idag)

 

Nej, nu är klockan 1 och det återstår inte så mycket mera för mig än att dansa mig in till sängen. Trött som jag är lär jag säkert somna på stört...

 

 Goodnight

 

 

 

Skrivet av Sandra 20 mars 2010 klockan 01:00

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards