Direktlänk till inlägg 22 maj 2013

Det blommar för fullt och likaså min allergi

Av Sandra Sterner - 22 maj 2013 20:23

Ja, nu blommar och grönskas det för fullt ute och visst märks ju det och även om det är vackert att se allting börja gro, blomma och bli grönt. Så är det en sak som jag och säkerligen flera andra också skulle klara sig utan, och det är den här pollen, som far omkring i luften. Mina ögon vitor är numera röda och det svider, rinner och kilar i ögonen. Likaså så rinner kranen, som om man vore förkyld, men det är jag inte, utan det är allergin mot pollen som härjar som allra värst nu.


Idag då när jag var på macken och skulle tanka så var det nästan som alltid andra bilar före till bensin pumparna. Det är ju bara att försöka bedöma vilken utav bilarna man tror ska bli klara först. Jag chansade och ställde mig bakom en bil  som jag såg att en förare var på väg till efter det att han varit inne i butiken och betalat och som det såg ut köpt en kaffe.


Så bra tänkte jag då slapp jag stå och vänta i evigheter som det ibland kan kännas som. Killen till bilen som stod framför mig satte sig i sin bil och jag satt och nu bara och väntade på att han skulle börja köra....någon gång.

Jag blev lite förbryllad efter en stund och undrade varför INTE föraren framför mig kunde starta sin bil och KÖRA DÄRIFRÅN! Då det liksom fanns en massa andra bilar bakom mig också, som behövde tanka.


Jag bestämde mig för att blinka med helljuset så att "puckot" kanske kunde få in det i skallen att det var flera bilar på macken som var i behov av att tanka. Men det hjälpte ju föga och inte någonting alls. Då jag hade bilar både bakom mig och en idiot framför mig som totalt vägrade köra bensinpumpen efter det att han hade tankat, så var jag i princip helt....Låst och kom kunde varken backa bakåt eller köra framåt.


Så vad göra..! Jo, jag hoppade ut ur bilen och gick fram till föraren som tydligen hade parkerat fick bensinpumpen. Jag ser när jag kommer i höjd med förarens bilruta att killen därinne sitter och läser tidningen och dricker kaffe.

Jag bara tänkte: Fy, fan vilken jävla egoistisk jävel och kan inte för mitt liv förstå att det finns sådana puckon som väljer att PARKERA vid en bensinpump för att sitta där och dricka kaffe och läsa tidningen.

Jag knackade på hans bilruta och förklarade att både jag och även en hel del andra förare bakom mig ville tanka.

Jag hade inte förväntat mig någon speciellt intelligent svar från en sådan äcklig och självisk parasit som puckot jag råkade träffa tidigare idag.


- Jag ska bara dricka klart mitt kaffe sedan drar jag vidare.....


Herregud, alltså borde det inte införas skottpengar eller åtminstående böter till såna korkade människor som uppför sig så illa till sina medmänniskor.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards