Alla inlägg den 16 april 2013

Av Sandra Sterner - 16 april 2013 18:49

Det kanske vore läge för uppdatera bloggen, men det blir inte så värst mycket skrivet idag och det av den anledningen att jag är helt slut.

I lördags regn, men så på söndagen slog det om och solen tittade fram bakom molnen. Jag tyckte vädret var utmärkt för att: Walking in sunshine ooh yeha och från mina hörlurar lyssnade jag på inspelad musik på MP3.


Då det även i söndags var sista dagen att köra med dubbdäck så var det ju även dags att byta till sommarsulor på bilen. Då jag sedan tidigare gånger har försökt byta däck på bilen, men dessa förbaskade bultar sitter ju så HÅRT och det spelar ju ingen roll att jag tar i så att jag blir hög röd ( näst intill kanske blå) men bultarna ger inte efter hur mycket mina "klena" armar tar iiiiiii. Så denna gång hade jag fixat så att en hjälpte mig redan från början att bytte samtliga utav mina däck...skönt då var det fixat också. Nu snart ska "pappas" gamla bil som jag kör omkring med om dagarna. Jag tycker det känns lite speciellt att rulla omkring med pappas bil som jag ärvde: Snart är det dags för den årliga beskningen och förra året då jag besiktade bilen, så trodde jag inte att den skulle gå igenom, men trott om den vill, utan anmärkningen gick bilen igenom. Men vete faskien om den kommer göra det denna gång, men ännu ska man inte tro "loppet är kört" och det är ännu några veckor kvar innan det är dags.


Almanackan visar redan mitten av april och det återstår bara 2 veckor på denna månad. Den sista april firas ju även Valborg och det tänds upp mysiga brasor/eldar lite varstans om i landet. Där vi brukar fira Valborg är det scouterna som anordnar med att se till att fjutta på brasan och när mörket faller på så skjuts det iväg raketer. Dom har tidigare år även haft lotteriförsäljning och fiskdamm för dom minsta barnen. Det Caroline allra helst vill ställa sig och köpa är sockervadd och dricka, men desto värre så verkar ju varenda "kotte" ville ställe sig just i den kön.


Det är en annan ska med just Valborgsmässoafton och året var 2008...( jösses vad tiden har gått fort.) Det var iallafall det datumet som jag startade upp min blogg och nu sitter jag här 5 år senare och med ca: 2000 skriva inlägg och mera kommer det att bli.

 

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards