Alla inlägg den 26 april 2013

Av Sandra Sterner - 26 april 2013 18:41

Japp, så kom då till slut den efterlängtade dagen på hela långa veckan och som alltid är fredagarna lika Välkomna.

Igår passade jag på direkt efter jobbet att åka och storhandla och Caroline hade tidigare föreslagit till middag att hon så gärna ville ha grillad kyckling. Mmm, det är ju riktigt smarrigt med grillad kyckling och där jag storhandlar brukar dom ALLTID ha en massa nygrillade kycklingar. Dessvärre blev jag något förvånad när jag upptäcker att det inte alls fanns några grillade kycklingar i värmeskåpet intill charken. Jag tänkte bara: VAA, har dom tagit slut. Det verkade visst vara en populär maträtt att käka idag och dom har antagligen sålt slut på bums. Jag gissade att dom säkert höll på att grilla nya kycklingar och frågade killen som stod vid charken.


- Jag ser att grillade kycklingar är slut. Är det så att ni håller på att grilla nya och i sådana fall hur lång tid tar det...?


- Vi har inte haft några grillade kycklingar idag.


Jag bara: VAA....varför då..?


- Dom är slut! Men om du vill så finns det djupfrysta borta vid frysdiskarna.


- Jag har varken tid eller ork att ställa mig att tina upp en isbit till fryst kyckling! För att sedan tilllaga den.


Det kändes lönlöst diskutera en längre tid med chark killen. Grillad kyckling hade det inte funnits under hela dagen och det som fanns att välja mellan var DJUPFRYSTA! Samtidigt så undrar man förstås varför inte en sådan stormarknad inte ser till att beställa in lådvis med kycklingar. Jag började fundera och tänka på påsken som var för några veckor sedan och denna högtid är det ju så att svenska folket på dille på att köpa ägg och dom stackars hönorna får febrilt producera mer ägg en någonsin. Nu är påsken slut och även äggen...som det inte verkar ha blivit så värst många över till att värpa så att det kläcks och blir så fjuniga kycklingar.

 

Nu tänkte nämna om en sak som Caroline gjorde i skolan idag. Just på fredagarna i hennes skola har dom som sista lektion: Elevernas val eller som min busiga unge brukar kalla det för: Roliga timmen! Men på hennes schema står det: Eleverna val. Idag så valde Caroline att sjunga för hela klassen, valde Caroline att sjunga solo inför hela klassen. Igår kväll letade vi reda på texten på internet jag printade ut den och lät Caroline öva, öva och öva tills den satt och när väl låten satt så behövdes det ju musik. Då jag inte inhar speciellt mycket intrument hemma så kollade vi på nätet om låten fanns inspelad intrumental och det gjorde den. Så idag på eftermiddagen gjorde hon ett mindre live framträdande för sin klass och Caroline berättade efteråt att både eleverna och läraren hade jublat och klappat händerna. Efteråt hade Caroline lärare frågat Caroline om hon ville sjunga den låten på skolavslutningen ( som vid fint väder hålls ute på skolgården) och inför hela skolan.


Nu ska jag göra ordning fredag mys här hemma och invänta Let´s´Dance ikväll dansar alla paren 2 danser var. Nu återstår inte mera än att önska mina läsare en riktig trevlig kväll och njuta av helgen.

 

 

 

      

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards