Direktlänk till inlägg 16 mars 2015

Måndag kväll

Av Sandra Sterner - 16 mars 2015 20:11

En ny vecka har tagit fart och idag efter jobbet har det varit att göra. Det är lika bra att backa bandet och ta det från början. Förra veckan fick jag ett sms från min son Henrik som undrade om jag kände någon bilmekaniker som kunde kolla på hans bil. Henrik hade tidigare varit i kontakt med Mekonomen i Nynäshamn. Jag själv har tidigare ( tyvärr skulle jag vilja säga) haft min bil på service på just Mekonomen. Enligt deras löfte och även deras anslag i form av affischer så lovade dom: Vi släcker bilbesiktningen 2:or. Vilket är rena rama skitsnacket!!


Jag vet det utav den anledningen för snart 1 år sedan hade jag min bil hos just det företaget. Dom garanterade mig att släcka besiktningens 2:a och berätta för mig vad det var som behövdes bytas ut. Jag trodde givetvis på dom och sa: Okej.


Jag lämnade bilen på morgonen och hämtade den på eftermiddagen samma dag och tog den därefter till bilsiktningen där den fortfarande fick nedslag på exakt samma sak.Jag trodde först att killen som gjorde ombesiktningen på min bil först skojade med mig när han talade om att felet fortfarande kvarstod.


- Nej, du måste skämta?? Jag kommer just ifrån Mekonomen och dom sa att felet nu är åtgärdat och visade han pappret som jag fått med mig därifrån. Det blev att åka därifrån med samma 2:a som förra gången.

Jag blev mycket besviken och även lurad på en massa pengar. Då fortfarande samma fel kvarstod och tänkte varför dom nu åtgärdat något helt annat. Var för sorts bilmekaniker har Mekonomen på sina bilverkstäder.


I förra veckan fick jag ett sms från min son Henrik som hade varit i kontakt med Mekonomen i Nynäshamn om ett kostnadsförslag att fixa hans bakbromsar och håll i Er nu! Jag höll nästan på att trilla av stolen på jobbet när jag läste Henrik sms: Om jag kände någon bra bilmekaniker som kunde byta hans bakbromsar. Mekonomen skulle ta. 10.700:-


Vilket jag anser är överdrivet alldeles för mycket betalt och av min egen erfarenhet att döma så åtgärdar inte Mekonomen dom felen, man lämnar in sin bil för, utan man får bara betala massa dyrbara pengar och får något helt annat fixat.


Jag tipsade min son Henrik om en annan kille eller det är snarare en riktigt trevlig och go liten gubbe som nu kommer se över Henriks bil i veckan och mamma kommer även finnas med på plats när Henrik är där och lämnar över bilen.


Nu känns det verkligen som det är vår i luften och snart så är sommaren här igen. Nu är vi inne i mitten av mars och snart får man inte längre köra omkring med dubbdäck, som jag tycker känns allra tryggast att köra med om vintern. Så idag åkte sommarsulorna eller sommartofflorna på bilen.  


I lördags fick ju Caroline en ny cykel. Den gamla cykeln hade hon vuxit ur och tänkte igår lära Caroline hur hon skulle lära sig tjäna lite egna pengar. Visade henne en sida på nätet och hur man lägger in en annons för att sälja hennes gamla cykel och det tog inte lång tid innan spekulanter hörde av sig via min mail, och ikväll kom en mamma och hennes dotter hit och köpte cykeln och Caroline fick lära sig hur man tjänar lite egna pengar och hon blev förstås jätteglad.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards