Alla inlägg under mars 2015

Av Sandra Sterner - 15 mars 2015 10:27

Ja, nyss var det ju fredag och helgen hade precis startat, nu är det söndag och helgen är på väg att ta slut...snyft.   Helgerna går alldeles för fort och dom känns som dom knappt hinner att börja innan dom är över och i morgon börjar vardagen igen.


I fredagens Let´s Dance så visade återigen Marie Serneholt upp ytterligare ett suveränt dansnummer och rumban var helt perfekt. Likaså denna unga Alex var ju vara en riktig talang på att dansa då han verkligen showade loss med en Jive och gjorde även en volt. Dom övriga deltagarna i årets Let´s Dance är liksom bara en utfyllnad i programmet och en utav en utav dom deltagarna kommer att röstas ut till det bara återstår Marie och Alex som kommer vara dom som mötts i finalen.


Igår lördag så hade vi tidigare i veckan bestämt att min älskade dotter Caroline skulle få en ny cykel. Hennes förra cykel som hon fick för 2 år sedan hade hon vuxit ur och det går ju inte speciellt bra att cykla på en cykel som är alldeles för liten. Så igår så åkte vi ner till Nynäshamn och köpt en ny cykel till Caroline. Det fanns lite olika modeller och färger att välja mellan, men det var ju förstås Caroline själv som skulle få välja ut vilken cykel hon själv vill ha. Denna gång blev det en 18 växlad cykel ( hennes förra cykel hade bara 3 växlar) och färgen hon fastnade för var liksom den förra cykeln också lila.


    

Av Sandra Sterner - 13 mars 2015 19:07

Så äntligen blev det då fredag igen, men idag är det ju inte vilken fredag som helst, utan fredag den 13:e. Förra månaden i februari så var det också fredag den 13:e och det sägs ju att just denna dag ska vara en otursdag.


- Äsch, jag vet inte om jag tror oturdagar inträffar enbart för att det råkar vara ett visst "otursnummer" i almanackan. Och hur kommer det sig egentligen att just fredag den 13:e har gått och blivit ett otursdag..? Ja, för min del så började min morgon att jag var tröttare än vanligt och när jag skulle kliva upp ur sängen så knackade till längst ner mot svanskotan och gick som en krokig gammal gumma ut till badrummet, och se om det skulle lindra ryggontet med en varm dusch. Det lindrade lite, men när jag försökte sträcka och räta upp ryggen så gjorde det ont. - Aja, det blev till att ta ett glas med 1 ½ Treo för att därefter ge sig iväg till garaget.


- Jaha, ja jag min optimist som hade trott att det höll på bli vår och att vi i alla fall skulle få slippa se något frost förrän till slutet på året. I morse visade det sig att det under natten hade varit minusgrader och det var frost ute. Brrr och hutter och näsan min hann frysa sig röd innan jag kom fram till bilen. Väl framme vid garaget så fick jag inte in nyckeln i låset då det hade frusit, och någon låsspray hade jag inte i handväskan. - Fan, också, det blev till att använda sig av tändaren, som jag brukar ha i handväskan och efter att ha försökt ett tag så fick jag upp garageporten. Ni ska inte tro att det tar slut efter detta....!!!!

Nej, då när jag väl sedan har kört ut bilen och ska stänga garage porten så lossnar det söta lilla röda hjärtat, som sitter fast på en nyckelring som jag fick av Caroline på Alla hjärtans dag. - Åh, nej inte detta också och hur mycket mera ska hända på loppet av mindre än 1 timme. Alltså jag visste inte ens om jag skulle våga åka och jobba idag, men plockade upp det söta lilla röda hjärtat som det står: Älskar dig mamma och åkte iväg och jobbade. Tack och lov så hände inga större incidenter på jobbet, utan det dagen flöt på i vanligt tempo med mina underbara och trevliga kollegor.


Tillbaka hemma igen så upptäckte jag en fruktansvärd odör innanför dörren och trodde först att avloppet på toaletten gått sönder och att den nu stod och läckte. Det stank skit....och sprang med skorna ut i vardagsrummet för min första tanke var att öppna altandörren för att vädra. Men ute i vardagsrummet stank det ännu värre. Och i min framfart till altandörren så tvärnitade jag i mina högklackade bredvid min svarta skinnsoffa och ser till min förskräckelse att katten Simba tydligen gjort sina behov på den röda pläden som ligger i skinnsoffan. Det visade sig att Simba hade blivit kvar inne i morse när Caroline gick till skolan och jag åkte iväg till jobbet. Dörren in till badrummet där han har sin låda hade av misstag stängts igen.  Det sägs ju att Nöden inte har någon lag...och Simba lilla pojken kunde ju inte komma in på sin toalett så han valde att skita på den röda filten i skinnsoffan, så det vara bara att sätta igång och skura rent och tvätta.


I kväll är det återigen dags för det stora tv-underhållningen på TV 4. Det har gått och blivit dags för det 3:e programmet utav Let´s Dance. Förra fredagen fick ju gulliga Rebecca Stella Simonsson som fick lämna programmet. Jag för min del tyckte hon förra fredagen dansade en suverän Quickstep och om det vore någon som skulle få stanna kvar i detta dans program så vore det verkligen Rebecca Stella Simonsson. Däremot denna Jenny Strömstedt hon verkar tro att denna danstävling är en ända stor lek och verkar inte heller ta danstävlingen på allvar. Det detta Jenny hittills presenterat i Lets Dance är faktiskt ingenting, utan snarare så tycker jag att det ser ut som hon springer omkring på dansgolvet och nu sist så ställde hon sig på händerna.


Denna Jenny verkar tro Lets Dance har gått och blivit Lets Gymnastics....?? Eller så ville hon kanske bara visa upp sina långa ben och extremt stora fötter. Om det vore någon som genast borde lämna detta dans program så skulle jag mer än gärna se till att denna Jenny röstades bort.   


Jag för min del tycker fortfarande dom som hittills presenterat allra bäst i Lets dance är Marie Serneholt och Alex. Min magkänsla säger mig att någon utav dom kommer att vinna....vi lär väl få se om det stämmer om några veckor.

I kvällens Lets Dance program tävlar och dansar dessa:

 

SIMON SKÖLD och hans danspartner Maria Zimmerman

Dans: Tango

Låt: The nights - AVICII

 

JONAS BJÖRKMAN och hans danspartner  Veera Kinnunen.

Dans: Jive

Låt: Tell her about it - Billy Joel

 

MARIE SERNEHOLT och hennes danspartner Kristjan Lootus.

Dans: Rumba

Låt: Girl on fire - Alicia Keys

 

 

ALEX HERMANSSON och hans danspartner Jeanette Carlsson

Dans: Jive

Låt: Girlfriend - Avril Lavigne

 

 

NANNE GRÖNVALL och hennes dansparter Tobias Wallin

Dans: Rumba

Låt: Tusen bitar - Björn Afzelius

 

 

INGEMAR STENMARK och hans dansparter Cecilia Ehrling

Dans: Tango

Låt: Geronimo - Sheppard

 

 

JONAS HALLBERG och hans dansparter Malin Watson.

Dans: Rumba

Låt: Thinking out loud - Ed Sheeran

 

 

JENNY STRÖMSTEDT och hennes danspartner Stefano Oradei

Dans: Tango

Låt: Hela huset - Veronica Maggio Feat. Håkan Hellström

 

 

 

 

Av Sandra Sterner - 12 mars 2015 20:33

Jag minns redan tillbaka till min ungdom och bodde hemma i mitt flickrum. En utav mina allra största idoler var just då Madonna och förutom att sjunga som hon gör superduktigt så är hon ju även skådespelska och har ju även gjort en hel del filmer:

Just en utav filmer dessa filmer gillade jag som ung extra mycket och det var Who´s thats Girls. Ja, förutom att sjunga, dansa, så har ju även Madonna regisserat och producerat filmer.

Den 14:e november får vi ta och Välkomna denna stora mega superstjärnan och popikonen Madonna som kommer till Stockholm med sin världsomspännande show  Rebel heart turné för en spelning på Tele 2 Arenan.Madonna inleder sin världsturné den 29 augusti i Miami i Florida. Turnén fortsätter sedan med 25-30 shower i USA fram till oktober. För att därefter rulla eller snarare flyga vidare till Europa i november för att där ge ytterligare 20-25 konserter. I början av 2016 väntar sedan datum i Asien och Australien.

Madonnas shower är ju världskända för att vara väldigt spektakulära och utöver det vanliga och det bjuds för publiken på en och annan överraskning. För inte alls så länge sedan när Madonna skulle göra ett uppträdande Brit Awards, Storbritanniens motsvarighet till Grammisgalan. Popdrottningen, eller snarare krutgumman Madonna som nu är fyllda 56 år, men vem sjutton kan tro att denna vackra kvinna är bara 4 år från 60 år...??


 


 


Jag behöver i alla fall inte längre ( när man ser denna bild ) känna mig som en albyl på mina bilder. Utan det visar bara att det finns flera, som likt mig blir alltför ljusa på bild och det är ju inga konstigheter med det.  Gudomlig snygg make-up  och vem kan tro att denna vackra kvinna är 56 år...???

I alla fall när superstjärnan gör sin entré på scenen så kommer hon ut i en lång cape som en utav hennes dansare ska rycka bort under numret. Dessvärre så lossnade dock inte capen, och Madonna föll handlös ner från en trappa och rakt ner i scengolvet, men trots detta fall så avbröt hon inte showen, utan fortsatte och slutförde sin show.



 
 
 
Av Sandra Sterner - 11 mars 2015 19:23

Då så har man kommit halvvägs på veckan och lillördag har det gått och blivit. Det återstår nu bara 2 dagar kvar att jobba och sedan är det dags för göra helg. Jag vet ännu inte hur väderleksprognosen ser ut inför helgen, men hoppas förstås på att det blir solsken framför så att man kan vistas utomhus i det vackra vårvädret som det faktiskt börjar kännas som mer och mer.


Snart är det även dags att ta och byta ut vinterdäcken till sommardäck och det kommer det att bli i slutet av denna månad. Då förbjudet att köra omkring med dubbdäck och sommarsulorna åker då på bilen.

Idag när jag kom hem ifrån jobbet så sprang jag på min granne, och som vanligt så hejar man ju liksom i förbifarten på sina grannar. Men just idag så ville hon prata med mig, men dessvärre är inte min rara, granne så duktig på varken det svenska eller engelska språket och då blir det ju ( i alla fall för mig) väldigt svårt att förstå vad det är hon ville prata med mig om. Så på väldig knackig svenska och med hjälp av gester så lyckades jag förstå vad hon menade. Min granne ville att jag skulle komma in till henne och där inne visade hon mig och pekade mot en 3 sitsig oxblodsfärgad soffa i skinn och frågade:


- Du får den.


- Nämen så vänligt utav dig. Tack så mycket.   Och tänkte samtidigt på mitt en utav mina nästa barn som står på tur och flytta hemifrån. Jag gjorde likadant när både Jimmy och Henrik flyttade hemifrån. Jag hade sparat en del utav mina tidigare möbler från det att jag bodde i det stora radhuset och så var det även en annan tidigare granne till mig och min ex-make Micke som skulle flytta och han ville bli av med nästan alla sina möbler, lampor, tv, mikrovågsugn, porslin från en 2:a. Villkoret var att vi själva tömde hans lägenhet och vi höll på en hel eftermiddag och kväll med att hämta hans möbler. Dessa var en del som mina stora pojkar Jimmy och Henrik fick till sina lägenheter i Nynäshamn.


Jag blev förstås jätteglad och gav min granne en kram och sa att jag mer än gärna tog emot soffan och förklarade att jag har barn som inom några år kommer flytta hemifrån. Just när vi stod och pratade med varandra så kom min grannes dotter hem och hon pratar klockren svenska. Det blev ju då genast mycket lättare att förstå då hon kunde tolka mellan oss. Ja, förutom den 3-sitsiga soffan så ville hon bli av med ett tjusigt köksbord i furu med 4 stolar och tog tacksamt även emot det.


- Tusen Tack till min underbart snälla och givmilda granne för soffan, köksbordet med dom 4 stolarna och så dom båda fina taklamporna.


Dessa välbevarade möbler var i gott skick och kommer att komma till andvändning i första hand till mina barn. Vill dom inte ha dom så säljer jag dom och tjänar en slant.   


Tänk så bra det skulle vara om flera kunde tänka sig lite för innan dom väljer att slänga bort sina ( i det närmaste nya möbler) kuriosa, prylar, saker och kläder. Istället tycker jag att det vore så mycket bättre om man antagligen säljer sina möbler eller så gör man så som min granne ger bort det till Myrorna eller så frågar man någon i trapphuset som min granne gjorde med mig idag. Det vore så mycket bättre för alla om folk kunde tänka till och se till att antagligen sälja det man ledsnat på eller så ger man bort det. Svårare än så är det inte och för Guds skull släng inte era möbler, kuriosa , prylar, saker och kläder på soptippen, utan ge dessa möbler än 2:a chans.


En annan sak som jag nu kom och tänka på och som flera även skulle kunna få sig en funderare över: Det är ju nämligen såhär att en vacker dag.....långt in i framtiden så blir ju allting som har att göra med bohag, möbler, lampor, prylar och saker: Antikt.


Jag har skrivit om det tidigare i min blogg och ett utav mina stora samlar intressen är just att gå i butiker som säljer antika möbler. Det finns ett ställe i Nynäshamn, som jag brukar besöka och där har dom mycket gamla saker och hittade där en gung en gammal gungstol som var från 1800-talet. Veckan innan hade dom även där en spinnrock och den funderade jag på att köpa, men velade fram-och-tillbaka i det lägsta vart någonstans den skulle få plats någonstans i min lägenhet. Helgen efter jag var nere så var den förstås såld. Tänk nu om dom som ledsnade på både gamla gungstolen och spinnrocken hade slängt dessa på soptippen. Dom var tillräckligt smarta och kloka och tänkte sig för och sparade dessa och idag år 2015 är dessa antika saker värda flera tusenlappar!!



Jag läste förra året på nätet att IKEA ( läs länken) Att det var stor efterfrågan av 70-tals möbler och det fanns villiga köpare som betalde tusentals kronor för möbler som bara typ är 40 år.


Jag minns tillbaka när jag flyttade hemifrån som 18-åring och köpte då det mesta till min lägenhet på IKEA, men dessa möbler finns ju inte kvar idag. Dom gick sönder när jag och min första sambo flyttade. Nu för tiden så tycker jag dessvärre att möblerna från IKEA inte alls håller samma sorts kvalite som dom gjorde tidigare, utan istället föredrar jag att köpa just mina möbler någon annanstans. Det kanske händer vid några tillfällen per år som jag besöker IKEA och då är det för att köpa lite nytt utav: vardags porslin, glas, koppar, gardiner, påslakan, handdukar och blommor.




Av Sandra Sterner - 9 mars 2015 22:14

Då var det dags för en ny vecka och starta och idag var man tillbaka på jobbet efter att ha varit ledig ett tag.

Nu verkar det ju i alla fall som Vintern rasat ut bland våra fjällar och som ni vet mina läsare så avskyr jag verkligen vintern, med snö, kyla och isgator. Det stod på löpsedlarna någon gång i december att det denna vinter som nu varit var att räkna med att det skulle bli en vargavinter, och det varnades med att det skulle komma mycket snö, kyla.


Jag befarade det allra värsta först och trodde att det skulle bli lika mycket snö som det blev i december 2012, då det under natten hade kommit flera decimeter djup snö. Min bil som då var min pappas gamla bil som jag hade ärvt var så översnöad att det knappt gick att komma in i den. Jag såg det ganska så snabbt rätt så lönlöst att ens försöka skotta fram bilen, då jag märkte att båda utfarterna från parkeringen  var totalstoppade ab bilar som hade kört fast i den djupa snön. Denna vinter var ju mild i jämförelse med vinter kaoset 2012. Trots att jag hatar vintern, så får man väl i detta land ändå räkna med att det kommer snö, och att gatorna blir rena rama isvägarna, men någon vargavinter slapp vi i alla fall denna gång.

Nu tycker jag att det börjar kännas som vår i luften och den underbara men än så länge ljumna, men ack så sköna solen som nu skinit i flera dagar. Åh, så härligt det är att vara ute och promenare och strosa omkring i solskenet och höra småfåglarna kvittra glatt och när man som jag gillar att vara ute och promenare så ser man allt det frusna som legat i dvala under jorden, och väcks till liv att solen strålar och börjar tina upp och få liv igen.


Det är faktiskt inte så långt tid kvar tills det är dags att ställa om klockorna på sommartider hej hej sommartider!   Ja, just det 1 timme framåt drar vi klockan detta datum natten mellan den lördagen den 28:e och söndagen 29:e mars. Då blir det sommartider hej hej sommartider och nu blir det alltmer ljusare.

Då jag slutade vid lunchtid idag så hade jag några timmar över innan Caroline skulle sluta skolan så jag tog bilen och åkte ner till underbart vackra Nynäshamn. Då det nu börjar bli vår så börjar snart även också dessa pollen komma, och dessa är dock inte lika trevliga. Jag hade ingen som helst pollenallergi som yngre, men med åldern så har det kommit. Så jag kikade på apoteket för att se till att gardera mig så att jag inte skulle få allra värsta allergi-pollen-chocken.

Jag hörde en röst ropa inifrån apoteket: Sandra, Sandra...tjoho!!


Det händer ibland att folk ropar mitt namn bara rakt ut sådär! Jag vände mig och tittade, men såg ingen, men så lite längre fram mellan hyllorna ser jag ett välbekant ansikte och det visade sig vara min väninna Eva som jag känt i 15-16 år.


Det var ett tag sedan vi sågs, och det är ju alltid trevligt när man råkar springa på varandra nere i centrum. Ja, när det var klart så skulle jag iväg till en annan butik och precis när jag börjar korsa gatan så ser jag ett välbekant ansikte på andra sidan. - Nämen, det är ju min väninna Elin. Vi nästan småsprang mot varandra, och slog armarna och gav varandra en kram.

 

 

- Jösses, det är inte var dag i alla fall inte för mig att man springer på flera utav sina vänner av loppet på några minuter.

 

Det finns mycket som lockar mig ner till Nynäshamn, och framför allt som jag nämnt tidigare i bloggen så har jag mitt nätverk där nere. Mina stora pojkar Jimmy och Henrik bor ju där nere och inom några år så tror jag även Niclas kommer att bosätta sig i den kommun. Caroline har både sin pappa Jonny + sin farmor och farfar och även så sina farbröder och kusiner i den staden.


Av Sandra Sterner - 8 mars 2015 11:48


I fredags var det dags att se det underhållande tv-programmet Let´s Dance och det är ett program jag inte brukar missa. Jag läste någonstans att SVT var dom som först fick förfrågan och chansen att börja visa Let´s Dance, men deras producenter trodde dock inte på den sortens tv-underhållning och tackade därför Nej! Vilket stort misstag SVT gjorde som tackade Nej till att visa programmet Let´s Dance. Istället så har ju SVT Melodifestivalen, och denna vidrigt hemska Filippa Bark, som hånar och kränker deltagarna. Till er som tycker hon är rolig och skrattar åt hennes vidrigheter. Tänk på att det även är barn som tittar på Melodifestivalen och barn tar åt sig och lär sig av vuxna och tror kanske att man kan säga sådana saker till både andra barn och vuxna.


Jag för min del väljer att bojkotta detta urusla tv-program, som jag nu tycker årets Melodifestival har gått och blivit. Det är dock inte enbart jag som tycker denna Melodifestival har spårat ut helt och hållet, utan jag delar det med många andra tv-tittar också! Som dessvärre fortfarande väljer att se på detta program. Tidningen Aftonbladet skrev: Tittarstorm!!  Tittarnas dom var stenhård. Trots panikändringarna fick SVT svidande kritik för mellanakterna i Melodifestivalen. Även välkända personer hade gett ordentlig kritik till detta program: Finalklara Måns Zelmerlöv skrev:”Idétorka på Melodifestivalsredaktionen?”, och likaså Jonas Gardellvar skoningslös i sin kritik: Jag HATAR det här entimmes-medleyt från helvetet”, skrev han och fortsatte: Hjälp! Det här är inte ett tv-program. Det är en 90-minuters kisspaus.

Ja, där ser ni det är flera än mig som avskyr detta program. Det skulle kanske bli så mycket bättre om SVT kunde lämna över Melodifestivalen till TV4 till nästa år. För såhär uruselt har det väl aldrig SVT varit tidigare....?


Tack och lov så valde ju inte TV 4 att tacka Nej till erbjudanet att visa Let´s Dance och det har ju gått och blivit en stor succe och upp emot 2 miljoner tv-tittare. Det är en salig blandning av deltagare i den 10:e säsongen, med kända och för mig helt okända deltagare. Om jag skulle få ge min bedömning av årets deltagare så skulle jag vilja lägga in dom i olika kategorier. Jag står fortfarande kvar vid det som jag skrivit tidigare i bloggen och dom som hittills dansar allra bäst är ju utan tvekan Marie Serneholt och Kristjan Lootus. Jag hade inte den blekaste aning vilken den där Alex var innan Let´s Dance började, men skit i samma pojken visar ju upp både en otrolig charm och att dansa kan han verkligen göra. Tror säkert att han kan bli en utav dom 2-3 bästa i den här omgången. Jag tycker att helt fel deltagare åkte ut i fredags. Denna mycket begåvade och gulliga Rebecca Stella Simonsson som tillsammans med sin dansparter Alexander Svanberg framförde en Quickstep. Jag tyckte det dansnumret var jättefint och hon borde fått stanna kvar i tävlingen.


Däremot den där Jenny Strömstedt, hon kan verkligen inte dansa.    Fy, sjutton så dålig hon är på att dansa. Under all kritik, usch bevare mig väl var det att se när denna stora långa kvinna, med sina jättestora fötter och hennes smile får mig att undra om hennes tandläkarens gjort tandavgjutningen från en häst ??  Det skulle visst föreställa en Jive hon och hennes danspartner skulle dansa, men snarare påminde det om ett gympapass som hon framförde med sitt flamsade och spexade runt, och avslutade det hela med att ställa sig på händerna. Om det nu vore någon som skulle ha röstas ut så vorde det denna Jenny för hon kan verkligen inte dansa!! Men då hon jobbar för TV4 så lär hon väl bli kvar ett tag till i tävlingen, men tycker denna kvinna istället borde ägna sig åt TV4 Nyhethetsmorgon.


.

Av Sandra Sterner - 6 mars 2015 17:15

Det har väl knappt undgått någon att vi inom min familj är galet förtjust i musik och gillar även att sjunga. Det är bara att tänka på denna låt text så blir man ju genast mycket gladare: Musik skall byggas utav glädje av glädje bygger man musik.Musik, det får ni ändå medge gör glädjen ännu mera glädjerik.   


Jag tror nog att musik går lite arv och det har märkts allra mest på mina döttrar, och både Nina och Caroline älskar verkligen att sjunga, dansa och uppträda. Min äldsta dotter Nina hade huvudrollen i en skolmusikal när hon gick i högstadiet.

 

 


 

Det har nu gått 12-13 år sedan denna skolmusikal, men minns den som det var igår. Vi var ett helt gäng som åkte ner och kolla på Nina när hon stod på scenen och sjung, dansade. Då det var en musikal så var det som en berättelse och var helt tagen och fascinerad över den roll Nina spelade. Jag var så otroligt stolt och hade tårar i ögonen när jag när musikalen var slut ställde mig upp och applåderade och överröste sedan min fina söta dotter med rosor.   


Precis som sin storasyster Nina så har lillasyster Caroline gått i hennes fotspår och gillar även att sjunga, dansa och uppträda. I skolan får hon otroligt mycket beröm av sin musiklärare att hon har en bra sångröst och sjunger bra. Nu har även Caroline visat ett intresse för att lära sig spela på trummor.


 


Detta fick hon pröva på i veckan och det tyckte hon var väldigt roligt.  


Var har dom sista ljuva småbarnsåren tagit vägen. Dom känns ju nyss ha varit här, men dom är nu helt försvunna och en trotsig busig, tonåring har jag nu istället här.   

 

Ja, för min del blir det en hemmaväl framför tv:n och Let´s Dance. Däremot för min tonårsdotter blir det disco och ikväll så hade dom även Laserdome tema på ungdomsgården.

   




Av Sandra Sterner - 6 mars 2015 15:11

Jag tycker denna vecka gått i väldig fart och det är nu fredag och ikväll är det dags för det populära tv-programmet Let´s Dance och läste av intresset för premiärprogrammet var mycket stort och det sågs utav 2 160 000 tittare som valde att se dom 9 nya deltagarna snöra på sig dansskorna och ge sig ut på dansgolvet. Den utav deltagarna som kammade hem högst poäng i det premiär programmet var ju förstås Marie Serneholt, och denna tjej hon kan verkligen dansa. Så det var väl egentligen inget förvånade att hon skulle kamma hem dom högsta poängen. Jag skrev i ett utav mina tidigare inlägg att jag är i det närmaste övertygad att det blir Marie Serneholt som kommer att ta sig till final och chansen är stor att hon blir den som kommer vinna i årets Let´s Dance. Dessvärre gick det ju inte lika bra förra veckan för deltagarna Rebecca Stella Simonsson och Simon Sköld, som utan inbördes ordning, var de som fick minst antal röster.

I kvällens Let´s Dance ska nio par bli åtta. Startordning, inför kvällen program


Jonas Björkman och Veera Kinnunen. Dansar Quickstep

Jenny Strömstedt och Stefano Oradei. Dansar Jive

Jonas Hallberg och Malin Watson. Dansar Slow fox

Alexander Hermansson och Jeanette Carlsson. Dansar Quickstep

Ingemar Stenmark och Cecilia Ehrling. Dansar Jive

Marie Serneholt och Kristjan Lootus. Dansar Slow fox

Simon Sköld och Maria Zimmerman. Dansar Jive

Nanne Grönvall och Tobias Wallin. Dansar Slow fox

Rebecca Stella Simonsson och Alexander Svanberg. Dansar Quickstep

 

 

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards