Alla inlägg under september 2009

Av Sandra Sterner - 9 september 2009 12:45

Det är lika bra att fortsätta med det 2:a inlägget för idag.

Nu när jag ändå har lite tid över, innan det är dags att åka iväg och jobba kväll.

 

I går kväll startade ju en ny säsong av programmet Idol på TV 4. Auditon och inspelningen av Idol, startade ju redan i våras.

Kan tänka mig att bildproducenterna under sommaren har suttit och klippt ihop massor av film.

 

För att få ihop det bästa utav allting. Bl.a dom som sjunger bäst och så förstås också det roligaste/knäppaste. Det finns ju alltid, en viss grupp av människor, som enbart går på en audion för att skämma ut sig.

 

Det kan nog inte alltid vara det lättaste för juryn att hålla sig för skratt.

 

Men bland dom flera 1000-tals sökande, finner dom med stor sannolikhet flera som kvalificerar sig vidare till final.

 

Då jag jobbar kväll hela denna vecka så kommer jag inte kunna se programmet på kvällarna. Men på TV4 hemsida kan man se reprisen av gårdagens program, och hade tänkt hinna med att kolla in gårdags program ( en snabbis) innan det är dags för mig att åka iväg till jobbet.

 

Skrivet av Sandra 9 september 2009 klockan 12:39

Av Sandra Sterner - 9 september 2009 12:00

 

 

Hipp Hipp Hurra!

 

För Janne, (min svärson ifrån Västerås) som idag fyller år.

 

Hoppas att du får en underbar dag, med god tårta och massor av presenter.

 

 

Skrivet av Sandra 9 september 2009 klockan 12:05

 

Av Sandra Sterner - 8 september 2009 23:00

 

Börjar kväll, mitt inlägg med att tacka min arbetskollgea Kadum. För det fina halsbandet, som jag fick av dig idag.

 

Blev så glatt överraskad över det fina halsbandet att jag med en gång  ville sätta på mig det.

 

I övrigt har kvällen på jobbet  varit som vanligt, och som jag skrivit förrut. Så är varje kväll/dag den samma lik.

 

Har knappt fått i mig nåon mat idag, och nu börjar kurra ordenligt i lilla magen, och det skulle inte sitta helt fel med en ostsmörgås och lite varm chocklad.

 

Skrivet av Sandra 8 september 2009 klockan 23:02






Av Sandra Sterner - 7 september 2009 23:00

Hade väldigt svårt att sova igår kväll, och det var helt hopplöst att försöka somna. Låg och vred och vände på mig massor av gånger, men sömnen ville inte infinna sig. Brevid mig ligger trötter klädd i sin vanliga pyjamas...( Jo,det är helt säkert att Micke inte kan sova utan  sina mysbyxor och t-shirt) Själv skulle jag svettas halvt ihjäl, om jag sov fullt påklädd.

 

Efter att ha legat och vridigt och vändigt på mig massor med gånger så gick jag ut till köket, och tog mig lite att dricka, och väl tillbaka i sängen tar det inte så lång stund innan sömnen har infinner sig.

 

Nu har jag kommit hem igen, efter att ha jobbat min 2:a vecka kväll. Oturligt nog var vi inte full styrka med personal ikväll, och det var ändå en hel det att göra.Men vi lyckades ändå att bli klara i hyfsad tid.

 

Är fortfarande alldeles för mycket uppe i varv för att kunna gå, och lägga mig. Men en stund framför tv:n med lite kvällsfika...känns ju inte helt fel!!  Hoppas innerligt att det går lättare för mig att somna ikväll.

 

Till mina läsare önskar jag...

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 7 september 2009 klockan 22:53








Av Sandra Sterner - 6 september 2009 18:45

Idag har jag strosat omkring här hemma, och inte gjort mer än det nödvändigaste...som är att laga mat, diska, tvätta..m.m

 

Brukar inte vanligtvis gå klädd i träningsbyxor och t-shirt, om det inte är så att jag ska ut och springa. Men idag tyckte jag att det kunde vara skönt att bara få gå omkring här i myskläder.

 

Bestämde mig redan i morse, efter det att jag hade duschat, att inte lägga på mig någon make-up idag, förutom en skön dagkräm.

Micke som tidigare idag skulle gå upp, och handla lite på ICA.

 

Kunde absolut inte tänka sig att gå upp till centrumet i träningsbyxor, och skulle byta om till sina favorit slitna jeans.

 

Läste på en utav bloggarna, som jag följer att en ny serie, med start den 14 september på TV 3 kommer att sända en serie som handlar om Svenska Hollywood fruar.

 

Själv kommer jag när tids ges och jag inte jobbar eller är upptagen på annat håll att följa den serien.

 

 

Skrivet av Sandra 6 september 2009 klockan 18:48

Av Sandra Sterner - 5 september 2009 19:00

Idag har det inte hänt så mycket nytt, men tänkte ändå uppdatera bloggen lite grann.

 

Hela familjen passade i morse på att ta sovmorgon, och ingenting har vi haft inplanerat för denna helg. I stället passade hela familjen på att ta till vara på varandra, och att umgås hemma. Innan man vet ordet av så är helgen över i ett litet "vips" och tillbaka är vardagen igen, med jobb som väntar på en.

 

Nu blir det lite tv-tittande för resten av kvällen.

 

Skrivet av Sandra 5 september 2009 klockan 19:03

Av Sandra Sterner - 4 september 2009 12:30

Äntligen har det blivit fredag, och helgen är på ingående....skönt!

I går kväll när jag skulle gå hem ifrån jobbet hade det börjat regna igen, och dessutom börjat blåsa...riktigt ordentliget.

 

Men har numera alltid som vana, att ha mitt rosa paraply, nedstoppat i väskan, och det är oavsett hur vädret ser ut tidigare på dagen.

 

Hinner inte mera än att slå upp paraplyet innan, blåsten har tagit tag i mitt paraply, och vänt det ut och in.....Skit, utbrister jag medan jag försöker kämpa mot blåsten, och regnet som öser rakt ner över mig. Efter att ha kämpat, med att få paraplyet upprätt igen...."poff" så föll paraplyet ihop.

 

Inte nu igen....några utav pinnarna, som håller ihop paraplyet hade gått av, och det är inte första gången det händer mig att ett utav mina paraplyn går sönder, när det blåser ute. Blev något irriterad, och avskyr när det regnar ute, och att bli dyngsur.

 

Var inte på världens bästa humör igår kväll när jag hade kommit hem. Fick veta av min "crazy" make Micke, att Scary Movie 4 skulle visas på Kanal 5. Ser gärna på filmer, med mycket humor och komedi i och dom 3 tidigare filmerna av Scary Movie har jag skrattat mycket åt, och det var likadant igår kväll.

 

Varsegoda ett litet videoklipp ifrån filmen, som igår kväll gick på Kanal5....OBS!! Det roligaste kommer på slutet av klippet.

 


I morse fick Caroline se vad det var som jag hade köpt till henne igår. När jag innan jobbet hade hunnit med att åka förbi Farsta Centrum. Då Caroline är både lång och smal, så tyckte jag att hon skulle passa bäst i stretch jeans, och det som jag hittade till henne igår var.

 

* 2 par blekta stretch jeans.

 

* 2 par svarta leggins.

 

* 1 rosa tunika, med Rock motiv tryck.

 

Caroline blev jätteglad, och gillade allt som jag hade köpt....skönt då slapp jag åka iväg och byta det idag.

 

 

Skrivet av Sandra 4 september 2009 klockan 12:29

Av Sandra Sterner - 3 september 2009 12:00

Nu har jag gjort morgon här hemma, och gjort mig ordning.

Har även hunnit med att donat och fejat lite här hemma, och fast vi bara är 4 st som bor här hemma, så är min tvättkorg full för jämnan.

 

Men som tur är så har jag ju en liten tvättmaskin som varje dag hjälper mig med att ha rena kläder.

 

Nu på morgonen har jag tagit i tur med Carolines garderob, och hennes byrå, och satt  i gång, och rensat bland kläder, som hon har vuxit ut. "Lillskruttan" och verkligen dragit iväg i längd under sommaren, och det var ett antal jeans, leggins, tröjor, linnen, som hamnade i en stor säck.

 

Jag är helt övertygad att Caroline kommer bli lika lång, som sina övriga syskon, även om det är så att dom har olika pappor. Både jag och hennes pappa Jonny  är rätt så långa, så risken att Caroline kommer bli kortväxt är lika med noll.

 

Nu ska jag åka iväg, och köpa lite nya kläder till min lilla tjej, och hoppas att hon kommer att bli glad. (Vet på ett ungerfär vad hon gillar för sorts kläder) men annars är det bara att spara kvittot så går det att byta.

 

Skrivet av Sandra 3 september 2009 klockan 11:49

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards