Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Sandra Sterner - 3 augusti 2009 22:30

Kände att det var dags att göra ett 2:a inlägg för idag.

 

Vad ska man säga om Micke, som tidigare idag gick lös med trimmerna på min lilla blomrabbat. Så klart, att jag blev lite sur på honom, då han hade plöjt ner mina små blommor som hade vuxit upp. Men det finns ett ordspråk: Den som skrattar först, brukar oftast skratta sist. Vilket jag fick göra nu på kvällen.

 

Jag satt och kollade lite på tv, när jag hör hur Micke sitter och svär inne i datarummet, över varför hans dator inte fungerar. Senare visar det sig att det är hårddisken på Mickes dator, som har brakat ihop helt och hållet. Men som tur är så är det ingen större fara med bilderna, och våra sparade program, som finns sparade både på min dator, och även som backup på en extern hårddisk, och även nerbrända på en massa cd-skivor. ( Tack och lov för det)

 

Jag funderar mer för varje dag, att inskaffa mig på en laptop,och det skulle både vara mera  praktiskt och fundera mycket bättre. Frågade Micke, om det inte vore på tiden, att vi inskaffade oss varsin bärbar laptop...men "stenålders" Micke ville förstås inte alls byta ut sin gamla burk mot någon nyare, utan istället se om det går att hitta en bättre beg. hårddisk att sätta in.

 

Själv satte jag mig, och surfade runt lite på internet, efter en rosa laptop, och då rosa är en färg som jag gillar mycket, så föll jag just för den här.

 

 

 

 

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2009 klockan 22:31






Av Sandra Sterner - 3 augusti 2009 17:45

Vilket underbart väder, jag lyckades pricka in, på första dagen av min semestern. Det var likadant förra gången då jag var ledig i slutet av juni, det var otroligt sköna varma dagar, och det ser ut som det kommer bli det dom närmaste dagarna med...jippi.

 

Idag har jag mest tagit det lugn, suttit ute i solen med lite veckotidningar, och bara njutit av den sköna värmen. Däremot min energiska make Micke, som verkar ha fått en släng av "Damp" eller någon form av någon överreaktion av "solsting" för idag har farit omkring som ett jehu på baksidan, med b.la grästrimmen, som han har  klippt gräsmattan med!

 

Dessto mindre glad, blev jag när han körde över med grästrimmen i min lilla blomrabbat, där jag hade lite blommor som växte, men numera är dom blommorna jämnade med marken....ja, det är Micke det!!

 

I morgon däremot har jag lite grejer som jag ska uträtta inne i stan, och det kommer säkert att ta ett par timmar.

 

Till helgen hade vi tänkt att åka ut till mina föräldrars landställe, som ligger ute på fina Gålö ( inte så långt ifrån Dalarö) och det är så vackert där ute.

 

Skrivet av Sandra 3 augusti 2009 klockan 17:50

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards