Alla inlägg den 9 augusti 2009

Av Sandra Sterner - 9 augusti 2009 20:00

Så var helgen snart över igen, och likaså min semester...

I morgon är det dags att börjar jobba, och men som tur är så är det min kvällsvecka, som jag börjar med.

 

Vi har haft en riktig skön slappar söndag här hemma, och bara tagit det lugnt. Särskilt Micke, som har fått legat på soffan, och vilat efter gårdagens besök ute på Gålö. Ni vet ju vi det här laget, hur Micke brukar vara. Han hade ju igår, ramlat ut hängmattan, och på något olyckligtvis sätt hade han fallit så illa att han hade gjort skadat sin ena tå.

 

Han beklagade sig en del över det under gårdagkvällen, men jag tänkte att det kommer säkert att gå över tills idag. I morse när vi vakande, och Micke skulle kolla till sin stackars ömmade tå, hade den blivit alldeles blålila och lite svullen...stackarn.

 

Men om det vore allt...nej då, det kommer mera. Efter det att vi hade ätit lunch idag, så drabbades Micke (vem annars) utav en besvärlig hicka, och den håller fortfarande i sig, trots att det gått flera timmar. Jag sa åt honom att försöka att dricka lite vatten, men inte hjälpte det...hickandet fortsatte bara.

 

Får väl hoppas att den gått över innan det är dags att gå, och lägga sig för vem kan sova brevid en som ligger och hickar och som dessutom ibland snarkar?

 

Om inte så får väl jag flytta in i gästrummet ikväll, om jag ska få mig lite sömn.

 

 

Skrivet av Sandra 9 augusti 2009 klockan 20:08

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards