Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Sandra Sterner - 12 augusti 2009 00:45

Nu var jag tillbaka på bloggen igen, och redo för lite nya uppdateringar, och hoppas att mina läsare är redo..?

 

Det blev ett lite senare inlägg ikväll, och det beror på att jag kollade på tv direkt efter det att jag kom hem ifrån jobbet.

 

Jag hann precis komma hem, och slå på tv:en och sätta på Kanal 5 för att kolla på mitt favorit program ( som jag absolut inte vill missa) So you think you can dance. Fast det nu har gått ett par år sedan jag tävlade i dans, känner jag fortfarande att starkt brinnade intresse för dans av "nästan" alla de slag, ( dock inte modern dans) men annars gillar jag dom flesta dansstilarna.

 

Även Micke, kollade på kvällen program, och skulle förstås påpeka en utan deltagarna, som hade valt att sätta fast en kam i sitt hår, och det såg faktiskt väldigt komiskt ut att dansa med en stor kam i håret, som även stod rakt upp. 

 

Micke som satt i soffan brevid ställde mig en fråga, och han undrade om jag trodde han skulle passa i permanentat hår.

 

Min första reaktion, var att jag skrek rakt ut, och upprepade hans fråga: Om jag tror, du skulle passa i permanetat hår...?

 

- Njaa, det är nog inte riktigt din stil. Visst passar det på vissa andra, men jag tror inte riktigt det är din grej att permaneta dig.

 

Micke började skratta, och sa att han bara att skojat med mig...igen. Så typiskt honom att nästan alltid driva och skoja om allting.

 

På jobbet var det lite mera att göra en gårdagskvällen, men vi hann ändå bli klara i hyvsat tid, och det måste bero på att vi är ett sådant bra arbetslag.

 

Så där jag kära läsare, nu ser jag att klockan på skärmen är efter midnatt, och det börjar bli hög tid för mig att börja avrunda den här dagen.                    

 

Godnatt och sovsött

 

 

Skrivet av Sandra 12 augusti 2009 klockan 00:42












Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards