Alla inlägg den 22 augusti 2009

Av Sandra Sterner - 22 augusti 2009 20:00

Nu äntligen har jag tagit mig tid över till att ägna en stund nu på kvällen, att skriva en blogg.

 

Jag har helt glömt bort att skriva det, men i torsdags kväll, när jag kom hem ifrån jobbet, och Micke var på sitt "vanliga" skämthumör, och ett tag trodde jag inte alls att han skulle sluta. Så överraskade han mig, med en liten present ( alltid lika roligt att få något, även om man inte fyller år) och det visade sig vara en jättefin armbandsklocka, med rosa små stenar.

 

Det är evigheter sedan jag hade en fungerade armbandsklocka, och blev förstås jätteglad.Men oturligt nog så var armbandet lite för stort, och jag måste lämna i klockan till en urmakare, som kan göra armbandet lite smalare.

 

Har alldeles för smala handleder. Men visst är ändå det som liknar "Diamonds" are a girls best friend?

 

Idag åkte vi in till stan, för Caroline ville ha en ny skolväska inför skolstarten på måndag. Inne på hennes favorit leksaksaffär BR hittade hon en rosa ryggsäck, med tryck på disney figurer på som hon ville ha. Men inte skulle hon ha ryggsäcken i någon plastpåse! Nejdå, hon envisades med hon med en gång ville ha den på ryggen.

 

Det är likadant varje gång jag är inne i stan. Jag dras som en "magnet" till alla fina boutiquer, som finns inne i city, och kan gå i princip hur länge som helst. Men när man har med sig sin 8-åring och även sin "gubbe" ( som dock inte alltid tycker det är sååå roligt att springa ut/in i var och varann boutique som jag ville springa in på ut på.

 

Jag var helt enkelt tvungen att begränsa lite av min "springa ut/in" och var och varannan boutique. Men hittade ändå dessa 2 snygga tunikor som jag inte kunde motstå att köpa.

 

Inköpt på butiken Ny Design, som ligger på Drottninggatan 13.

 

Inköpt i butiken Vila

 

Kom nyss att tänka på en stor värdsstjärna, som har gjort en video, och som också är  väldigt förtjust i.....just det får ni se i videon.

 

Här är Youtube klippet av Madonnas, Material Girl

 

 

 

  

 

Skrivet av Sandra 22 augusti 2009 klockan 19:55














Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards