Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Nu är vi tillbaka hemma igen

Av Sandra Sterner - 28 februari 2010 15:00

Nu så kära bloggläsare är jag bänkad framför datorn igen, och sedan sist jag uppdaterade min sida har det hänt grejer. Skulle egentligen ha uppdaterat bloggen igår kväll. Men när vi kom hem så skulle den sista deltävlingen av Melodifestivalen börja, och den ville varken jag eller Micke missa. Sedan tyckte jag att klockan var alldeles för mycket för att sätta sig vid datorn. Då både bilderna först skulle läggas in på datorn, och sedan förminskas ( för att få plast i bloggen) och sedan sätta sig för att skriva om helgens händesler. Nej, det fick faktiskt vänta tills senare idag.

 

Niclas var så snäll och schysst och åkt igår kväll och hämtade sin lillasyster hos barnvakten. Tusen tack till snälla Johan och Lizzy som alltid ställer upp som barnvakt till Caroline. Under morgonen och förmiddagen, har jag ägnat min lediga tid till att umgås med  min "lillskrutta" som är väldigt förtjust i att spela sällskapsspel som typ är Uno, Memory och Fia med knuff som hon även är riktigt duktig på. Men nu passade Caroline och Micke på att gå ut för att åka lite pulka och då det nu har börjat blivit skönare väder ute, och vi inte längre har minus grader på termometern utan plusgrader som har gjort att det börjat töa lite grann.

 

Då passade jag på att uppdatera lite på bloggen, och nu ska jag ta allt från början. I fredags bar det av igen till M/S Cinderella och denna gång var det flera av min äldre barn som följde med och en kompis till mina söner. Det visade sig att vi skulle möta upp ett par utav våra kompisar Edwin och Jensa. Edwin försöker slå igenom som artist/sångare (precis som många andra) och har varit med i både programmet Idol och även Singing Bee. Det har tyvärr gått ett par år sedan vi sågs, och det är lite synd att det ska gå evigheter mellan gångerna vi ses men det blev ett dessto mera kärt återseende.

 

Som jag skrev i mitt förra inlägg så lovade jag att ta med kameran och ta en massa bilder,och som alltid så vet ni att jag delar med mig en del utav bilderna till mina läsare....och här kommer dom.

 

 

Nu har vi kommit ombord, och en del utav oss var lite småsugna på att ta någonting att äta och dricka. Brevid mig sitter Niclas, Jimmy, Tobias ( kompis till Jimmy) och till sist min stora son Henrik

 

Alldeles brevid den "lilla scenen" sitter en glad Micke, Henrik och Tobias

 

Åh, vilket kärt återseende det blev att få träffa Edwin igen....det var ju som sagt inte igår.

 

Det var inte förrän dagen efter som jag lyckades få med att få en rätt så hyftad bild på mig och Jensa. Som även han är en riktigt duktig på att sjunga.

 

 

Jensa gör en väldigt bra tolkning på karaoken av Elvis låt "In the Getto"

 

Än så länge är det alldels släckt och mörkt på scenen, och sångerskan Lotta ifrån gruppen Easy Kit håller på att förbereda sig för kvällens gig.

 

Nu så böjar det hända lite mera, och i  bakgrunden syns det andra bandet Haddock som även tidigare kallade sig för "Pink Hink" och så Lotta som håller på att justera texterna i stället.

 

Söta underbara Lotta

 

   L-O även kallad "Ägget" är en riktig hejare på keybord

 

                            Thomas på gitarr

 

I kväll gästades Cinderellas av sångerskan och schlagerartisten Linda Bengtzing, och det blev till Easy Kit uppgift att kompa henne.

 

I vanliga fall brukar jag inte vara mycket för svenska texter. Men vem kan inte låta bli att tycka om ett sådant energiknippe som Linda är på scenen, och särskilt när hon tar i från tårna och sjunger "Alla flickor"

 

Ursäka, att alla många bilder är tagna från sidan, men det blir så när man står vid sidan om scenen. Här är Linda med sin körtjej Sanna.

 

Då Marko även kallad "Markoolio"  inte kunde närvara vid kvällens spelning. Så blev det istället våran vän Edwin som fick hoppa in som "stand in" till låten "Värsta schlagern".

 

      Vilket han klarade och gjorde alldeles utmärkt.

 

Hittade i mina bild arkiv denna lite äldre i bild som är tagen för ca: 1-2 år sedan på Cinderella på Lotta och mig.

 

Så här såg det ut från sidan av scenen och på dansgolvet som är alldeles smockfullt med folk. 

 

 

Vad världen kan vara rätt så liten ibland, och med det menar jag att en utav min grannar Mia och hennes som Kim (som bara bor några hus ifrån mig) var med på samma kryssning som oss. Ingen som jag direkt brukar umgås med i vanliga fall. Men tycker ändå att det hör till vett och etikett att man går fram och hälsar när någon ropar på mitt namn.

 

Som avslutningvis lägger jag in en bild på min make Micke.

 

Skrivet av Sandra 28 februari 2010 klockan 14:57

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sandra Sterner - 24 juni 2016 12:06


      Jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar och som vanligt när det är midsommar ( precis som förra året, då det spöregnade) så är idag himlen här nere i Nynäshamn alldeles övermulen och grå och det ser ut som det vilken sekund som...

Av Sandra Sterner - 14 juni 2016 22:17

Jag är borta nästan hela dagarna, men kan inte önska mig bättre arbete och arbetsuppgifter än just dom jag har idag. Men vad är det man säger borta bra, men hemma allra bäst. Idag blev det till fast jag fick dåligt samvete över att gå lite tidigare, ...

Av Sandra Sterner - 11 juni 2016 16:47

  Jösses, alltså var är det för fel i huvudet på vissa folk. Som idag hade jag bokat tid i min tvättstuga klockan 15.00 och då tvättstugan ligger i ett annat hus så gick jag hemifrån några minuter innan. Man går först igenom en källardörr och igeno...

Av Sandra Sterner - 8 juni 2016 17:07

Igår var det sista dagen för Caroline i grundskolan och hon tilldelades väldigt bra betyg ifrån sin lärare och stolt visade hon upp för mig 2 stycken A i betyg och i dom andra ämnen hade hon fått B och ett endaste C fick hon. Jag kunde inte ha blivit...

Av Sandra Sterner - 5 juni 2016 16:11

Ja, som en del utav er kanske har märkt så har Metrobloggen legat nere under förra veckan. Jag gjorde några försök att logga in, men utan något som helst resultat. Det var antagligen så att själva blogg serven behövde uppdateras. Nu i alla fall så fu...

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards