Alla inlägg under februari 2010

Av Sandra Sterner - 12 februari 2010 20:00

Äntligen har det gått, och blivit fredag, och som man har längtat efter denna helg. Ingentling speciellt är inplanerat eller inbokat, och det innebär att man kan ta det riktigt lugnt och skönt.

 

 

På jobbet har det varit mycket att göra större delen av hela dagen, och tiden bara flög iväg, men det blir så när man hela tiden har något att göra. Strax innan jag slutade sa jag till min arbetskollega och min chef att det skulle vara lite gott med ett glas vin i kväll.

 

Så jag bestämmde mig för att stanna till vid systembolaget, och köpa lite vitt vin.Väl hemma väntade en riktig smarrig överraskning middag, och det visade sig att Micke hade gjort i ordning bakad potatis, och till det hade han gjort i ordning sin hemmagjorda skagenröra....mums så gott det va!

 

 

 

Det är evigheter sedan jag käkade bakad potatis, och det var sååå himla gott, och jag åt så mycket av skagenröran att jag nästan fick ont i magen.

 

I morgon fortsätter den spännande resan genom Sverige i Melodifestivalen. Det har nu blivit dags för den 2:a deltävling, och denna gång är det i Sandviken. Men denna gång kommer Måns och Christine att få klara sig själva som live programledare. Men till alla er som längat efter Dolph, så kommer han att dyka upp i tv-rutan på ett annat sett....

 

Förra lördagen kom ingen utav dom låtarna som jag gillade direkt till final i Globen, och det blir ju inte alltid som man själv vill. Men gruppen Pain of Salvation tog sig ändå till andra chansen i Örebro.

 

Nu ska jag strax tassa ut till vardagsrummet, och tända lite stearinljus, och sätta mig för att se Let´s Dance. I kvällens program blir det både min älskling färg...mycket rosa, och så blir det lite sexigt och så lite kläder ( på tjejerna) det är dags för att dansa Samba. 

 

 

Skrivet av Sandra 12 februari 2010 klockan 19:56







Av Sandra Sterner - 11 februari 2010 18:45

Ibland blir inte allting som man har tänkt sig, och det kändes både ledsamt och tråkigt, men det är inget som man nu kan göra något åt.

 

Jag och Micke hade blivit inbjudna till Finest Awards som skulle hållas på Cafe Opera igår kväll. Det var tänkt från början att vi båda skulle gå på den, men som jag skrev så blev det inte så att vi kunde komma.

 

Det strulade till sig av flera orsaker, och först och främst var det till att ha någon som kunde sitta barnvakt till Caroline. Det var från början tänkt att Jimmy skulle passa henne, men det visade sig senare att han inte kunde komma hem så pass tidigt, så att vi kunde närvara vid själva prisutdelningen som skulle börja vid 20.30 tiden.

 

När Jimmy väl kom hem så kunde vi och för sig åkt in på festen men då hade vi troligtvis missat själva prisutdelningen.

Det har varit lite väl mycket att göra för mig den sista tiden, ( men nu för stunden börjar det lugna ner sig) och självklart så älskar jag att gå på Cafe Operas fester.

 

Men jag känner att jag varit borta lite för mycket från både Caroline och mitt jobb den senaste tiden, och det skulle säkert ha blivit betydligt svårare att kommit upp i morse om det varit så att vi åkt iväg igår kväll när Jimmy kom hem.

 

I stället blev det lite tv-tittade och hyfsat tidigt i säng för att komma upp i ottan och åka iväg till jobbet.

 

Skrivet av Sandra 11 februari 2010 klockan 18:40

Av Sandra Sterner - 9 februari 2010 19:30

Nu så var jag tillbaka på bloggen igen.

 

Idag var jag med Caroline till Saho. Började tycka att det var på tiden att Caroline fick sina ojämna toppar klippta. Tyvärr dök vi upp oanmälda ( vanligtvis brukar jag alltid ringa först) men det blev en impuls grej, och tänkte samtidigt överraska Saho med att dyka upp oanmäld.

 

Men idag när vi kom, så höll han på att klippa en annan, och vi hade i och för sig kunnat sitta och vänta på våran tur. Men en utav hans anställda som precis var klar med en kund, erbjöd sig att klippa Carolines toppar.

 

Här är tjejen som klippte Caroline. Saho syns i bakgrunden.

 

Så här blev det färdiga resultatet, och med röda fuskslingor i form av röd hårspray.

 

Har haft lite att stå i under dom senaste dagarna och det har gjort så att jag varit tvungen att vara ledig ifrån mitt heltidjobb. Men imorgon är det dags att ställa om sig igen, och åka iväg och jobba dagskift.

 

 

Skrivet av Sandra 9 februari 2010 klockan 19:20

Av Sandra Sterner - 8 februari 2010 12:45

 

 

Jättestort Grattis till min älskade och underbara dotter Nina, som idag fyller år.

 

Hoppas att du får en fin och bra födelsedag, tillsammans med din familj.

 

Skrivet av Sandra 8 februari 2010 klockan 12:47

Av Sandra Sterner - 7 februari 2010 21:30

Nu är jag laddad och sitter framför min dataskärm, och tänkte uppdatera lite på min blogg.

 

Helt otroligt, vilken härlig trio vi hade av programledare i Melodifestvalen som igår gick av stapeln i Örnsköldsvik.

 

Vilken fantastik presentation den här trion gjorde.

 

Inrullande i mörka solglasögon kommer den inflygna Hollywood stjärnan Dolph på en motorcykel, med sidovagn, och bak på bönpallen sitter komikern Christine, och i sidovagen brevid sitter en Måns!?

 

Hade inte den blekaste aning om att Dolph kunde så mycket mera än att agera framför filmkameran. Att se honom dansa, sjunga och även utföra ett solonummer på trummor....wow, what a show..excellent!!

 

Att man sedan skulle få se hans stora talang ( som förutom är skådespeleri) även är karate, var ju nästan väntat....en riktig "Kung Fu fighting"

 

Nu lämnar vi programledarna, och går över till melodierna som tävlade. Mina egna personliga favoriter var efter att ha "tjuvlyssnad" lite på låtarna,var....tjejen med det röda långa håret Linda Pritchard, som framförde låten "You´re making me hot hot hot" men tyvärr så slogs hon ut, och kom inte ens till andra chansen.

 

Men den andra låten som jag gillade skarpt var ( ibland måste man lyssna flera gånger på en låt innan den liksom fastnar helt) med gruppen Pain of Salvation som framförde en fin ballad "Road Salt"

 

Dom båda låtarna som tog sig direkt till final var inte mycket till musik eller text som jag fastnade för. Men som sagt smaken är ju som sagt olika, och tur är väl ändå det!!

 

Skrivet av Sandra 7 februari 2010 klockan 21:26

Av Sandra Sterner - 5 februari 2010 19:30

Nu har det gått och blivit fredagkväll, och nu kan man så smått börja att varva ner. ( För ett par timmar iallafall)

 

Jag insåg tidigare under dagen att jag inte skulle hinna med att jobba ikväll, och var tvungen att ta ledigt med kort varsel. Tack och lov så händer det allför sällan, men ibland händer det att tiderna kör ihop sig helt och hållet. Jag försöker i så stor mån, jag kan att vara alla till lags men det är inte alltid det lättaste att få dygnets alla timmar att räcka till.

 

När jag kom hem, kom Micke och Caroline och mötte upp mig i hallen, och inte nog med det så satt även Jonny (Carolines pappa) i vårat köket. Av den anledningen att det är hans helg att ha våran dotter.

 

Caroline tillsammans med sin pappa.

 

Till middag hade Micke gjort ordning panerad rödspätta och stekt potatis...( bland det godaste maträtten jag vet)

Nu blir det en mysig hemma kväll framför tv:n, och kommer att kolla hur det går för dansparen i Let´s Dance.

 

För alla schlagerfantaster, och musikälskare runt omkring i landet, glöm nu inte bort att Melodifestivalen drar igång i morgon klockan kl: 20.00 på kanal 1.

 

Till Er som inte orkar vänta och är allt för nyfikna på bidragen,som tävlar i 1:a etappen i morgon. Ni kan tjuvlyssna några sekunder på varje låt. Klicka bara på den blå länken ovan.

 

Skrivet av Sandra 5 februari 2010 klockan 19:32

Av Sandra Sterner - 4 februari 2010 11:45

Jag vet att det varit lite dåligt med uppdateringar från mig i bloggen. Har som sagt inte skrivit något sedan i måndags, och nu är det redan tordag.

 

Men just denna vecka har det varit lite andra saker som jag har ägnat mig åt på förmiddagen, för att sedan på eftermiddagen åka iväg och jobba kväll.

 

Nu tycker jag att det gått och väl får räcka med allt detta snöoväder, men tydligen inte, stora flingor föll ner igår från himmlen när jag skulle gå hem ifrån jobbet. Åh, inte tal om allt detta pulsade i snön...suck.

 

Skrivet av Sandra 4 februari 2010 klockan 11:49

Av Sandra Sterner - 1 februari 2010 23:15

Ja, det är helt klart att det är något speciellt med måndagar....iallafall för mig.

 

Efter det att jag skickade iväg Caroline med skoltaxin passade jag på att lägga mig för att vila lite. Då jag skulle iväg, och påbörja min andra kvällsvecka. När jag vaknade nästa gång  hade klockan hunnit bli 9.30

 

Kände mig utvilad och på gott humör ( men mitt glad humör skulle snart bytas ut ) När jag upptäckte att det inte kom något varmvatten i från duschen. Skyndade mig in på våran lilla toa ( där det även finns en dusch) men det var likadant där, och samma sak i både köket och tvättstuga. 

 

Kollade på ALLA våra lappar som sitter uppsatta, med magneter på kylskåpet, och där bland alla lapparna hittade jag en lapp ifrån våran hyresvärd att idag skulle varmvatten vara avstängd under ett par timmar på förmiddagen.

 

Tankarna for runt i skallen och jag tänkte febrilt på hur sjutton jag skulle kunna få chansen att duscha. Jag skulle total vägra att över huvud taget gå ut om jag inte duschar och tvättar håret, och likadant blir det när jag kommer hem ifrån ett kvällsarbetspass.

 

Jag mår illa och får kväljningar när jag ibland ser folk på stan och även ibland på min arbetsplats komma lortiga och med smutsigt/flottigt hår!! Vad tänker folk med egentligen...? Är dom rädda för att duscha/bada och hålla sig rena och fräscha och lukta gott!?

 

Som tur var så kom varmvattnet på igen strax efter 12-tiden och jag kunde duscha och göra mig i ordning för att sedan åka iväg och jobba.

 

På jobbet var det inte speciellt mycket alls att göra idag, och det kändes rätt så skönt. Tyckte lite synd om en utav mina kollegor idag. Han är min absoluta bästa vän på jobbet, och vi har känt varandra under många år. Vi tänker oftast i samma banor, och delar samma galna och tokiga humor och skrattar oftast åt samma saker.

 

Nu till saken hör att det var något riktigt vidrigt svin till kollega som gått i vårat gemensamma kylskåp (som alla delar på) och snott mat eller om det var pålägg ifrån honom, och det värsta av allt, är att det inte heller är första gången, vid ett flertal tillfällen har han blivit av med något som har försvunnit ifrån kylskåpet.

 

Tänk att det för vissa personer, inte ska gå att få ha ifred sina egna matvaror, och om det nu handlar om pålägg, mat, dryck eller frukt gör desamma! Det är själva handligen, man gör inte bara så!! Men det verkar inte bättre än att det finns någon/några "fattiga mat tjuvar" som gillar att sno det andra köper och tar med sig.

 

Skrivet av Sandra 1 februari 2010 klockan 23:14

Select language

Presentation

 
  
 Välkomna alla gamla och nya läsare till min nya blogg! Nu verkar det som både mina gamla och förstås nya läsare hittat till denna sida.Jag skriver i både denna blogg och i denna  Metrobloggen  och det är bara för Er läsare att själva välja vilken blogg nu väljer följa. Jag skriver mycket om alla mina älskade barn: Nina, Jimmy, Henrik, Niclas, Tobias och Caroline. Detta är bara lite på toppen utav allt det jag skriver. Jag blandar även mina inlägg allt ifrån mitt privatliv, familj, jobb, shopping, musik, fester, humor och mycket mycket mer och mera får ni läsa om mig om ni väljer att följa med i min nya blogg. Nu börjar det bli hög tid att börja blogga. Vi syns väl inne på bloggen? Välkomna in i min bloggvärld.
 

Fråga mig

4 besvarade frågor

Vill ni kontakta mig ?

Om ni har frågor eller funderingar och desamma gäller om ni önskar annonsera i min blogg. Välkommen att sända ett mail:

sandraas1@live.se

                                              

             

 

 

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Klocka

  

 

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards